Samsung c3303 champ indirilen jar geçersiz hatası!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

efe78

Üye
    Konu Sahibi
Samsung c3303 champ indirilen jar geçersiz hatası!!!!!!
Arkadaşlar Samsung c3303 champ telefonlara oyun vesaire yüklemeye çalıştığımda bana indirilen jar geçersiz diye bir hata veriyor 3 gündür forumda bu konu üzerine araştırma yapıyorum bazı arkadaşlar oyun yüklediği hakkında bilgi veriyor fakat o arkadaşlardan yükledikleri oyunları paylaşmaları istendiğinde kendilerinin hiçbir şey paylaşmadığını gördüm söyledikleri sadece 240x320 oyunlar yükleyin hepsi olmaz deneyin buda ne yazık ki bir çözüm değil çünkü binlerce oyun var hangisini denemeye zamanın olabilir ki.Bunun dışında bir takım farklı uygulamalardan bahsedilmiş sistemsel kodlar falan verilmiş bu kodların bir kısmı da çalışırken bir kısmı telefon üzerinde çalışmıyor.Hatta bir arkadaş teknik destek gibi (sanırım artık cevapda vermiyormuş kendisi konu başlığında öyle yazıyor.) bir konu açmış orada da bir takım yöntemler sunmuş kodlardan oluşan ve oda ne yazık ki işe yaramadı.Bu cihaz hakkında kapsamlı bilgisi olan arkadaşlardan ricam biz samsung c3303 champ kullanıcılarına bir yardımları dokunur mu acaba?

celal yagmur

Üye
arkadasim ben b5722 kullaniyorum.ayni sorun bendede var arastirdim netten jad maker porogramini indir ve tlf kur sorun kalkar.

efe78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım jad maker programını Ozan arkadaşımız http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...yalardan-jad-dosyalarini-olusturur-45590.html linkteki konuda çok güzel bir şekilde anlatmış.Benim anlamadığım bu programı telefona nasıl kurduğun.Konu ile ilgili forumda araştırma yaparken Ozan arkadaşımızın anlatmış olduğu jad maker yöntemini de denedim fakat ne yazık ki jad dosyalarında da indirilen jar geçersiz hatası aldım.

Konu ile ilgili farklı yöntemler bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.

sharke2010

sharke2010

Üye

al kardeş bunu bi dene ;)

efe78

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunu yaklaşık 8 ay önce buraya yazdım bu dönem içersinde askere gittim geldim fakat görüyorum ki hala sorunu çözen bir teknik servis arkadaş çıkmadı o dönemlerde cihazı aldığımda yeni çıkmış olan bir cihazdı ama artık üzerinden çok zaman geçti teknik servis arkadaşlar rica etsemde şu cihazın sorununa bir el atsanız artık bir çok kişi aynı sorundan muzdarip durumda birde bu cihazın bir kaç farklı versiyonu bulunmkta örneğin bende c3303k bunun c3303i cc3303 gibi değişik modelleri bulunmakta bunun etkisi varmıdır acaba eğer çözüm yoksa onuda bir arkadaş açıklarsa en azından arayışımızdan vazgeçeriz.

bu arada sharke2010verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama verdiğin videoda açılan bir oyundaki bellek sıkıntısına çözüm bulunuyor bizim sorunumuz hiç yükleme yapamamaktan kaynaklanıyor ne yazıkki çözüm olmadı yani.​

muratbt

muratbt

Üye
saygılar arkadaşlar şimdi bu hatanın düzeltilmesi için bir yol var ve başarılıda [h=1]Samsung c3303 champ indirilen jar geçersiz hatası alıyorsanız elimde üç rar dosyasıyla adım adım ilerleyerek bu[/h]hatadan tamamen kurtuluyoruz buraya dosya eklemeyi bilmiyorum mail verebilirseniz yolarım bu hatadan temeli kurtulursunuz ok

• Beğen
Tepkiler: mekahasbey, TalhaN54 ve ktalha

efe78

Üye
    Konu Sahibi
saygılar arkadaşlar şimdi bu hatanın düzeltilmesi için bir yol var ve başarılıda Samsung c3303 champ indirilen jar geçersiz hatası alıyorsanız elimde üç rar dosyasıyla adım adım ilerleyerek bu

hatadan tamamen kurtuluyoruz buraya dosya eklemeyi bilmiyorum mail verebilirseniz yolarım bu hatadan temeli kurtulursunuz ok

[email protected] Murat bey bu maile dosyalari gonderir ve bir aciklama yaparsan cok memnun olurum konuyla ilgilendiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

ktalha

Üye
saygılar arkadaşlar şimdi bu hatanın düzeltilmesi için bir yol var ve başarılıda Samsung c3303 champ indirilen jar geçersiz hatası alıyorsanız elimde üç rar dosyasıyla adım adım ilerleyerek bu

hatadan tamamen kurtuluyoruz buraya dosya eklemeyi bilmiyorum mail verebilirseniz yolarım bu hatadan temeli kurtulursunuz ok
kardeşim [email protected] lütfen yardımcı ol elini ayagını öpeyim bendee aynı sorun var :(

TalhaN54

Üye
bendede aynı sorun var. bi yardım lütfen

alsec_

Üye

[email protected]

Yardımcı olursan sevinirim...

memoban

Üye

benim kide [email protected] banada yollarsan sevinirm şimdiden teşekkür ederim

güz esintisi

Üye
Arkadaşlar YouTube'de arama bölümüne "Samsung Champ GT-c3300 Game Errors" yazıp çıkan ilk videoya tıklayın.Ve bu videodaki aşamaları uygulayın. Sonra da telefonunuza oyunu kurun. Ardından göreceksiniz ki oyun açılacaktır. Ben de c3300 kullanıcısıyım. Ben videoda yapılanları uyguladım ve şu an telefonumdaki bütün oyunlar açılıyor. Bütün kullanıcılara tavsiye ederimmmmm :alkis :oke:

ahmeteroqlu

Üye
mrb arkadaşlar benimde bir sorum var telefonumla ilgili samsung c3303k telefonum benim telefonumda internete giriyor ama video indirmiyor şebeke hatası veriyor indirirken ne yapmalıyım?

Üst Alt