efe78
Üye
Samsung c3303 champ indirilen jar geçersiz hatası!!!!!!
Arkadaşlar Samsung c3303 champ telefonlara oyun vesaire yüklemeye çalıştığımda bana indirilen jar geçersiz diye bir hata veriyor 3 gündür forumda bu konu üzerine araştırma yapıyorum bazı arkadaşlar oyun yüklediği hakkında bilgi veriyor fakat o arkadaşlardan yükledikleri oyunları paylaşmaları istendiğinde kendilerinin hiçbir şey paylaşmadığını gördüm söyledikleri sadece 240x320 oyunlar yükleyin hepsi olmaz deneyin buda ne yazık ki bir çözüm değil çünkü binlerce oyun var hangisini denemeye zamanın olabilir ki.Bunun dışında bir takım farklı uygulamalardan bahsedilmiş sistemsel kodlar falan verilmiş bu kodların bir kısmı da çalışırken bir kısmı telefon üzerinde çalışmıyor.Hatta bir arkadaş teknik destek gibi (sanırım artık cevapda vermiyormuş kendisi konu başlığında öyle yazıyor.) bir konu açmış orada da bir takım yöntemler sunmuş kodlardan oluşan ve oda ne yazık ki işe yaramadı.Bu cihaz hakkında kapsamlı bilgisi olan arkadaşlardan ricam biz samsung c3303 champ kullanıcılarına bir yardımları dokunur mu acaba?