JamesLaFleur
Üye
Samsung C3053 telefon ve hafıza kartı sorunu Aciil yardım ederseniz sevinirim
Benim Samsung C3053 cep telefonum var ve 2Gb toshiba hafıza kartım
düne kadar hiçbir şey yoktu dün hafıza kartındaki bilgileri bilgisayara aktarmak için kart okuyucuya taktım bilgileri bilgisayarıma kopyala yapıştır yaptım sonra hafıza kartını çıkrtıp telefona taktım
Telefonda bellek kartı takıldı yazısı çıkıyor ancak normalde olduğu gibi çıkıp hemen kaybolmuyor uzun süre o yazı kalıyor daha sonra yazı yokoluyor ve telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başlıyor(pin kodunu sormadan) menüye ya da başka bir yere giremiyorum yani telefon kilitleniyor
Ama hafıza kartını çıkarınca telefon eski haline geliyor
Bende hafıza kartındaki dosyaları bilgisayarda sildim hafıza kartını boşken taktım bi şey olmadı eskisi gibiydi sonra yeniden doldurup takınca yine bozuldu
lütfen yardım edin sorun telefonda mı hafıza kartında mı yoksa kart yuvasında mı
Yani bu işi telefoncuya gitmeden halletmek istiyorum

düne kadar hiçbir şey yoktu dün hafıza kartındaki bilgileri bilgisayara aktarmak için kart okuyucuya taktım bilgileri bilgisayarıma kopyala yapıştır yaptım sonra hafıza kartını çıkrtıp telefona taktım
Telefonda bellek kartı takıldı yazısı çıkıyor ancak normalde olduğu gibi çıkıp hemen kaybolmuyor uzun süre o yazı kalıyor daha sonra yazı yokoluyor ve telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başlıyor(pin kodunu sormadan) menüye ya da başka bir yere giremiyorum yani telefon kilitleniyor
Ama hafıza kartını çıkarınca telefon eski haline geliyor
Bende hafıza kartındaki dosyaları bilgisayarda sildim hafıza kartını boşken taktım bi şey olmadı eskisi gibiydi sonra yeniden doldurup takınca yine bozuldu
lütfen yardım edin sorun telefonda mı hafıza kartında mı yoksa kart yuvasında mı Yani bu işi telefoncuya gitmeden halletmek istiyorum

ben bi ara mp3 player almıştım 16 tl olduğundan herhalde kısa sürede bozuldu ama şimdi kart okuyucu olarak kullanıyorum evde bide normal kart okuyucu vardı kartı onla okutup attıktan sonra telefona takıyorum ve donuyor ve telefondan çıkarıp kart okuyucuya takınca virüs gözüüyor ama aynı dosyayı benim bozulan mp3 le atınca normal bi şekilde atıyor ve telefonda bi donma olmuyor