Samsung C3053 telefon ve hafıza kartı sorunu Aciil yardım ederseniz sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

JamesLaFleur

Üye
    Konu Sahibi
Samsung C3053 telefon ve hafıza kartı sorunu Aciil yardım ederseniz sevinirim
Benim Samsung C3053 cep telefonum var ve 2Gb toshiba hafıza kartım
düne kadar hiçbir şey yoktu dün hafıza kartındaki bilgileri bilgisayara aktarmak için kart okuyucuya taktım bilgileri bilgisayarıma kopyala yapıştır yaptım sonra hafıza kartını çıkrtıp telefona taktım
Telefonda bellek kartı takıldı yazısı çıkıyor ancak normalde olduğu gibi çıkıp hemen kaybolmuyor uzun süre o yazı kalıyor daha sonra yazı yokoluyor ve telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başlıyor(pin kodunu sormadan) menüye ya da başka bir yere giremiyorum yani telefon kilitleniyor
Ama hafıza kartını çıkarınca telefon eski haline geliyor
Bende hafıza kartındaki dosyaları bilgisayarda sildim hafıza kartını boşken taktım bi şey olmadı eskisi gibiydi sonra yeniden doldurup takınca yine bozuldu
:aglalütfen yardım edin sorun telefonda mı hafıza kartında mı yoksa kart yuvasında mı
Yani bu işi telefoncuya gitmeden halletmek istiyorum:(:agla

sirius :D

Üye
benimde samsung c3053 ü alalı 2 gün oldu ama hafıza kartına hiç bişi atamıyorum ve hafıza kartı takılıyken bazen kamerayı açmaya çalıştığımda donuyor birde cart rider la pc ye girmeye çalıştığımda çok feci ısınıyo normal mi yoksa bi sorun mu var birde hafıza kartına kloser eklemek istediğimde varsayılan kökö klasör dolu yazıyo. bellk kartına hiç bişi atamıyorum yardım ederseniz sevinirim. kullanım kılavuzunda pek bişi yazmıyo bana gerkli bilgileri öğretirseniz çok sevinicem ... :D

--------------- Ekleme ---------------

ben bugün düzelltim büyük ihtimalle virüs girmiştir sende telefoncuya götür düzelt :D (hala düzeltmediysen :D)

YusufCn01

YusufCn01

Üye
kardeş aynısı bana oldu o haffıza kartının işi bimiş dediler bana

-omer-

-omer-

Üye
Toshiba yerine kingston dene.Büyük ihtimalle virüs girmiştir.Virüs telefonunu mahvetmiş..

Üye
Arkadaşlar ben aldığımda sorunluyuydu hiç ellemedim dedim yeni bi tane verdiler :D Deneyin ve görün :D

-omer-

-omer-

Üye
Arkadaşım sizin problem belli virüs girmiş.Benim problem daha kötü hafıza kart bazen okunuyo bazen okunmuyo,Hafıza karttaki müzikler mp3 çalarda açılmıyo syıyım mı daha...

enpls

Üye
arkadaşlar bende bir kaç ay önce bir c3053 almıştım herhangi bir sorunu yok ama sizin sorununuz kart okuyucuda olması lazım şimdii anlatayım

:oke: ben bi ara mp3 player almıştım 16 tl olduğundan herhalde kısa sürede bozuldu ama şimdi kart okuyucu olarak kullanıyorum evde bide normal kart okuyucu vardı kartı onla okutup attıktan sonra telefona takıyorum ve donuyor ve telefondan çıkarıp kart okuyucuya takınca virüs gözüüyor ama aynı dosyayı benim bozulan mp3 le atınca normal bi şekilde atıyor ve telefonda bi donma olmuyor:oke: yani demek istediğim sizin sorununuz ya karttadır yada benimki gib kart okuyucu sorunun vardır..... karta virüs bulaştıysa eğer telefona bulaşma imkanı yükek eğer telefon normalken kart yüzünden donuyorsa kartı biçimlendirin ve telefona bulaşıp bulaşmadığından emin olmak için yeni bir kart takın donmuyorsa kurtardınız...:oke:

tatamana

Üye
arkadaslar ben samsung c3053 aldım kutunun icinden hafıza kartı cıkıyomu yoksa ben mi alcam ve almamı onerirmisiniz

Üst Alt