fırıldakçı Üye s.a arkadaşlar --------------- Ekleme --------------- ya benim telefon c3053.bu telefona uyumlu cepte namaz vakitleri olan varmı var sa bi zahmet cevap atabilirlermi
s.a arkadaşlar --------------- Ekleme --------------- ya benim telefon c3053.bu telefona uyumlu cepte namaz vakitleri olan varmı var sa bi zahmet cevap atabilirlermi
sterlin50 Üye selam arkadaşlar samsung c3053 oyunlarını indirdim jad jar dosyalarını jad kuruyom oyun çalışıyo ama 2 dk sonra kapanıyor oyundemo diyo onun demo olmayanı varmı yada yapamzmıyız
selam arkadaşlar samsung c3053 oyunlarını indirdim jad jar dosyalarını jad kuruyom oyun çalışıyo ama 2 dk sonra kapanıyor oyundemo diyo onun demo olmayanı varmı yada yapamzmıyız
sterlin50 Üye selam arkadaşlar ben oyunları indirdim telefona kuruyorum c3053 e ama demo diyo 5 dk oynadıktan sonra kapanıyor bunun demo olmayanıu varmı acaba yardım edeblirmisiniz --------------- Ekleme --------------- jar dosyasını nasıl yüklüyok
selam arkadaşlar ben oyunları indirdim telefona kuruyorum c3053 e ama demo diyo 5 dk oynadıktan sonra kapanıyor bunun demo olmayanıu varmı acaba yardım edeblirmisiniz --------------- Ekleme --------------- jar dosyasını nasıl yüklüyok
Körfez-41 Üye BELKİ Bu Model İçin Tema Filan Üretilmemiştir Ama Mutlaka Bi telin Temasi Uyar --------------- Ekleme --------------- *#0005*3053# Die Ses Kodu Varmiş Diolar Arkadaslar Tamamen Uydurmadir
BELKİ Bu Model İçin Tema Filan Üretilmemiştir Ama Mutlaka Bi telin Temasi Uyar --------------- Ekleme --------------- *#0005*3053# Die Ses Kodu Varmiş Diolar Arkadaslar Tamamen Uydurmadir