samsung c3053 için oyunlar isteyen eklesin

drty34

Üye
kırık ya düzelitn

link bi boka yaramiyo bosyere milletide ugrastirmayin ya7da daha acik bi yol gosterin
saygilar

blanka27

Üye
Linkin Cevizi Kırılmış Dostum

link bozuk error verio

--------------- Ekleme ---------------

link kırık açmıo : (

linki açmıor bro baska lınk varmı
bu arada EMEGE SAYGI :=)

Beyler buyrun size c3053 için oyun sitesi bu oyun sitesindeki oyunları indirin jar ve jad dosyası var biraz zor bulursunuz indirme yerini ama iyice bakın nese jar ve jad dosyası var onların 2 sinide indirin ve telefonunuza atın jad dosyasına tıklayın telefonunuzda yuklencektir emin olabilirsiniz ama sadece c3053 ler için.. Buyrun sitenin linki İi Oyunlar

ChoqFenna59

Bİr Gün Bütün Dünya TaNıYaCaK !!!

çok teşekkür ederim dostum .. arkadaşlar samsung omnia marka telefonu olanlar güvenle indirip oynayabİlirler .. NOT:VİRÜS TARAMASINDAN GEÇİRİN MUTLAKA SONRA YALN YANLIŞ YAZMAYIN

irfan_71

Üye
ya nasıl yüklendiğini anlatırmısınız pek anlamadm ama en bast olarak ordan nasl download edebiliyorum onu çözemedim :=)

çok teşşekkür ederim bu link sayesinde telefonuma renk geldi (eğlenceli oldu) sagol

smy123

Üye
ay çok saolasın ya

4silence

Üye
saolasın ))

link ölü

Beyler Futbol Oyunu Arıyorum Yok Bi yrdmcı olsanz :S

bugra3

Üye
ya arkadaşlar bu oyunlar nasıl yüklenio telefona yükle diom java hatası dio sonrada yüklenio dio tıkanıp kalıo

oyun yüklenmiooooooooooooooooooo acil yardım ağlaycam yardım ederseniz mutllu ourummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yardımlaşmak güzeldirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr