Samsung C260 BLACK (GARANTİLİ-KUTULU)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacker_memoli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung C260 BLACK (GARANTİLİ-KUTULU)
65 bin renk, 16 polifonik
Başlangıç seviyesi bu SGH-C260 modelinde, genellikle daha gelişmiş telefonlarda bulunan bazı seçkin özellikler yer almaktadır. Mobile tracker, SIM kart değiştiğinde önceden belirlemiş olduğunuz bir numaraya, gerekli bilgileri içeren bir SMS gönderen benzersiz bir güvenlik özelliğidir. Çalınmayı ve yetkisiz kullanımları caydırmak için tasarlanmış Mobile tracker, telefonunuza tekrar kavuşma olasılığını artırmaktadır.
SGH-C260, mükemmel renkli görüntüler ve harika kontrast sunan yüksek kaliteli CSTN LCD ekrana sahiptir. 1,52” ekran 65.000 renk derinliği ve 128 x 128 piksel çözünürlüğü ile parlak, net görüntüler sunarak simgelerinizin ve resimlerinizin dikkat çekmesini sağlıyor. 5 satır uzunluğundaki metin mesajlarını aynı ekranda görebilme ve SMS özelliklerine katkıda bulunan EMS özelliği sayesinde, canlı renklerde gelişmiş mesajların tadına varabilirsiniz. Özel duygu simgelerini kutusu ile bu mesajlara daha farklı bir hava katabilirsiniz. Her yazışmayı, en eğlenceli şekliyle görebilmenizi sağlayacak güvenilir renkli ekranı ile basit, temiz ve okunaklı bir görüntü elde edersiniz.
Detaylı Özellikleri İçin:
]
Cihazın Garantisi 16.09.2011 Tarihinde Sona Erecektir. Cihazda En Ufak Bir Çizik Dahi Bulunmamaktadır. Cihaz Nokia 3310 Kılıfında Kullanılmıştır. Cihazı Alana Kılıfıda İstenirse Gönderilir.
Mesaj Yazmak İçin İdeal bir Telefondur.
Annemin Telefonudur Arada Bizi Aramak İçin Kullandı. Hiçbiryerinde Bir Problem Yoktur Sıfırdan Farksız. Ben Telefon Alacağımdan Benim Telefonu Anneme Vericem Bundan Dolayı Bu Boşta Kalıyor Satışa Çıkardım.
Resimler:

Sahibinden.Comda Daha Çok Resmi Bulunmaktadır.
Buyrun Link: ]
Fiyat Olarak 70 Tl İstiyorum. Fiyatta İndirim Payı Elbette Vardır. Pazarlık Sünnettir.
 

hacker_memoli

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatta İndirim Payı Vardır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt