Samsung C-3510 Oyun Sorunu Yardımınız İçin Şimdiden TeşekkürLer..!

Sponsorlu Bağlantılar

afasdjka

afasdjka

Üye
    Konu Sahibi
Samsung C-3510 Oyun Sorunu Yardımınız İçin Şimdiden TeşekkürLer..!
Arkadaşlar C-3510 (GENOA) da 500 kb ı aşan oyunLar yükLenmiyor bunu araştırdım tuşLardan numarayı çevircektik sonra napıcaz biLmiyorum aradım numarayı istek reddediLdi dedi ne yapmaLıyım
okuduğum yazı aynen şuydu >*#52828378# yazın orda 5 sırada olan memory test de üsdekini 2460 alttakinide 2700 yapın kaydet diyin çıkın onun altında olan OTA bölümünü 500kb yi 1000 yapın işleminiz olsun:vur YardımLarınız için TeşekkürLer şimdiden (:

durukk96

Üye
offf nereye baksam hep aynı konu genoa 500kb çözümü diye neden hala aynı konuyu açıp duruyorsunuz anlamıyorum:@

96emrah96

Üye
arkadaşım bendede samsung champ var aynı sorun bendede vardı verdiin şifreyi girdim dediklerini yaptım ancak mesela 600 kb bi oyunu kurarken indirilen jar geçersiz diyor...

xxmenom

Üye
Arkadaşlar C-3510 (GENOA) da 500 kb ı aşan oyunLar yükLenmiyor bunu araştırdım tuşLardan numarayı çevircektik sonra napıcaz biLmiyorum aradım numarayı istek reddediLdi dedi ne yapmaLıyım
okuduğum yazı aynen şuydu >*#52828378# yazın orda 5 sırada olan memory test de üsdekini 2460 alttakinide 2700 yapın kaydet diyin çıkın onun altında olan OTA bölümünü 500kb yi 1000 yapın işleminiz olsun:vur YardımLarınız için TeşekkürLer şimdiden (:

Arkadaşım sana verilen kod yanlış o en baştaki işaret olmayacak. Yani şöyle *#52828378# geri kalanı doğru :)