Samsung, büyük sensöre sahip 12MP kamerayı Galaxy S7’de kullanabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, büyük sensöre sahip 12MP kamerayı Galaxy S7’de kullanabilir
Samsung’un yeni amiral gemisi kamerası hakkında farklı kaynaklardan bilgiler gelmeye devam ediyor…


Akıllı telefon pazarının dev isimlerinden bir tanesi olan Samsung, şu sıralar özellikle yeni amiral gemisi ile gündemde. Bu yeni cihaz Galayx S ailesinin yeni üyesi olacak ve iddialara göre de Gakaxy S7 adı ile gelecek. Henüz cihazın ne zaman duyurulacağı tam olarak bilinmezken, iddialar Ocak ya da Şubat ayında duyurulacağı şeklinde.



Samsung’un donanım özellikleri hakkında da şimdiye kadar bir çok bilgi gelirken, son günlerde de kameraya yönelik bazı haberler ortaya çıktı. Kısa bir süre önce bir habere göre Samsung, Sony’nin Xperia Z5 serisinde de yer verdiği 23MP kamerayı yeni amiral gemisinde kullanabileceği şeklindeydi.

Şimdi de ortaya çıkan bazı iddialara göre Samsung, çözünürlüğü yükseltmek yerine kameranın sensör boyutunu büyütecek. Buna göre Samsung, 12MP çözünürlükte ve nispeten büyük sensörlü bir kamerayı kullanabilir. 1/2″ boyutunda olabileceği ifade ediliyor.

Bilindiği üzere Apple da iPhone 6S /6S Plus modellerinde 12MP arka kamera kullanıyor. Ayrıca Google’ın yeni sunduğu Nexus 5X ve Nexus 6P modeller de 12MP arka kamera içerirken, 1/2.3″ sensör ile geliyorlar.

Ayrıca yine henüz kesin olmayan bilgilere göre Samsung Exynos 8890, Exynos 7422 ve Qualcomm Snapdragon 820 olmak üzere dünya genelinde farklı pazarlarda üç farklı yonga seti ile satışa sunulacak.

Galaxy S7’nin Clear Touch gibi bazı yeni teknolojileri de içerdiği yine gelen bilgiler arasında yer alıyor…

Samsung, büyük sensöre sahip 12MP kamerayı Galaxy S7’de kullanabilir - MaxiCep
 


man20

man20

Üye
Force touch, clear touch... bundan sonraki touch'ı merak ediyorum. Heralde dont touch olur :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve vegatablo
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi


Üst Alt