Öneri Samsung Benim İçin Bitmemiştir!

Konu Sahibi
Basit kullanıcıdan kastın nedir? Custom Rom , roor decomple vs bilen basit kullanıcı olmuyorsa emin ol bende basit değilim

Bana kalırsa telefonları güzel sadece Samsung Türkiye sorunlu neden geç veriyor güncellemeleri onuda anlamadım

Bendede s5 var 10 ay once 0 aldim 2300 tl ye 5 ayinda alt kapakcigi koptu garantiyi aradim kullanici hatasi dedi 50 tl para talep ettiler telefon arada bi sapitiyor durduruldu hatasi veriyor lollipop 5.0 geldi gecen aylarda guncelledim telefon kasmaya donmaya kitlenmeye başladi sonra odinle tekrar 4.4.2 attim duzeldi simdi telefonu satip kurtulmaya çalisiyorum bidaha samsung telefon almam arkadas satip asus zenfone 6 almayi dusunuyorum bulabilirsem zenfone 6

İşin gücün manipüle

2.300 TL ve S5 içim sızladı
Saka bir yana S6 bendeki sıradan Samsung imajını sildi yani bir Samsung'a 2.300 Tl verilmesi bana göre çok çok saçma bir durum idi.
Simdi bakıyorum S6'ya verilebilir gibi ama bu seferde bir telefona 2.000 Tl üzeri verilmez godilerim kabardı

Tepkiler: MaxipmaN, Aytaç-01, haydelanduka ve 1 kişi daha
ilk ciktigi ay almistim gordum ki hatanin kralini yapmisim 2300 tl verdim simdi 900 tlye bile alan yok onun yerine iphone alsaydim en azindan zararim olmazdi yine olurdu da boyle 1000 1500 tl zarar etmezdim

Tepkiler: Invoke
Hocam düşünün benim galaxy wondera lolipop unoffical custom romla geldi ve buglar cok az hafif kasma var rami 512 mb ve ilk ciktigi zamanda ocakin basiydi samsung birkac arkadasina yaptigini kac bin kisiyle yapamiyor? Samsung pismanliktir. Forever HTC [emoji13]

Bu güncelleme mevzusu neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum. Ben de Note 3 kullanıyorum, lollipio geçtim ama xposed desteği olmadığı için geri kitkata döndüm, hatta note 4 romundan birebir port edilen 5.0.1 romunu yükledim, birkaç gün denedim baktım kitkat kadar hoşuma gitmedi, şimdi kitkat kullanıyorum.

Telefonun kasıp dolmasından bahsedilmiş, bu da tamamen kullanıcı kaynaklı bir durum bence. Ben daha önce Htc Sensation, Note 2 ve şimdi de Note 3 kullanıcısı olarak bu tür bir durum yaşamadım. Telefon donuyorsa ram dolmuş demektir. Eğer arka planda çalışanları temizlemez ve uzun süre (3-4 gün) telefonu kapatıp açmazsanız ram şişer ve kilitlenir ve bu da çok normaldir.

Güncelleme konusunda asıl sorun bölgeler arasında oluşan farklar bence. Olması gereken Apple gibi güncelleme geldiğinde her cihaza aynı anda gelmeli.

Tepkiler: 3onur5 ve Kingmortall
zamanında tüm samsunglardan kurtuldum z2 aldım.şuan kafam rahat

Hodor

Üye
En iyisini windovs yapıyor aynı anda tüm cihazlara veriyor

Tepkiler: Aytaç-01
Hiç biri bir cyanogen olamadı o bile destek verdiği cihazlara aynı anda otadan günlük güncelleme veriyor bunlar veremiyor

Kim ne derse desin Samsung işin tadını iyice kaçırmaya başladı. Tabiri caizse günü birlik telefon çıkarmaya başladı amaçları ne anlamıyorum böyle dev bir firma sürekli yeni ürün çıkarıyor ve tüm reklamlar güncellemeler herşey ona odaklanıyor. Alıyorsun ürünü 1 yıl demiyor adı bile unutuluyor. Adam gibi bir kaç çeşit çıkarırsın güncellemelerinide aynı zaman aralıkları ile verirsin kullanıcı kitleni memnun edersin ben bi bu sitede değil sammobile olsun çoğu sitede bakıyorum herkes samsunga güncelleme ne zaman küfürler vs. Her yeni güncelleme için yeni telefonmu alacağız tee. Bende S3 ten bu yana Note 2 ve Note 3 derken artık sıkıldım kısıtlamalarından dolayı sevmediğim iphone geçmeyi düşünüyorum. 1 yıl daha kullanır taksitimi bitiririm sonra Samsung'a elveda. Güncelleme geldimi tüm dünya ile aynı anda almak isterim arkadaş neden ülke ülke bekleyim 6 ay her güncellemede Türkiye en son alanlardan zaten.

Tepkiler: Murat Alper, baskahmet, Kingmortall ve 1 kişi daha

firostr

Üye
Annemde trend plus var 3 tane 3.parti uygulaması var arada kasiyor

güncelleme almayan telefon kötüdür düşüncesi oluşmuş insanlarda

Ben taksiti bitmeden satmayi dusunuyorum s5 telefonu ilk ciktigi ay aldim 2348 tl ye patladi bana kaskoyla beraber satmaya calisiyorum 900 tl ye alan yok zarara bakarmisin asus zenfone 6 alicam bulursam takipteyim su anda hiçbiyerde zenfone 6 yok

Reklamlar ile güzelce göz boyuyor iki aya bir yeni model çıkarıp fazlası ile satıyorlar güncelleme bizim umrumuzda. Aynen öyle her sene 2000 liraya telefonu alıyorsun bir sene içerisinde değeri 1000 lira gibi rakama düşüyor. Valla sizi bilmem ben samsungtan sıkıldım. Note 3 güzel telefon fakat samsungun amoled ekranda pixel yanma sorunu ve güncelleme geç gelme olayı soğuttu beni.

güncelleme alınca ne değişecek facebooka ekrana dokunmadan mı gireceksin.Note 3 güzel telefonsa güncelleme ile perfor. artışının aşırı bir önemi de yok.

Şunu anlatmaya çalışıyorum güncellemelere bu kadar çok önem vermeyelim telefonu olduğu gibi sevelim.