Öneri Samsung Benim İçin Bitmemiştir!

Bide sen kendini bilsen ya keşke

bir konuda sony fanlığı yaparlar başka konuda lg , toz olun kendi çöplüğünüze hade
/*Şu mesaja yorum yazmıştım ama çıkmamış farketmişken yazayım. */

Eğer bir konuda LG diğer konuda Sony savunuyorsam bu fanlık değil kişisel görüştür. Fan demek ne demek onu öğren önce sen. Sadece bir marka hakkında hiç görüşünü değiştirmeyen hep olumlu yorum yapana denir ki ben bunu hiç bir zaman yapmadım. Lg g3 te almayın dedim , Sony Z1 de almayın dedim. Hayal aleminde yaşıyorsunuz İzmirde yaşıyormuşsun. Gaziemir'e gidebilirsin nükleer çöplük var sana uygun

Emre

Üye
konu kapandı

Kardeş sen benim yorumlarımı okumadan beni yargıladın ikincisi herkese karşı küçük düşürücü kelimeler kullanıyor kendini herşeyi bilir görüyorsun. Amacın ne?

Kardeş sen benim yorumlarımı okumadan beni yargıladın ikincisi herkese karşı küçük düşürücü kelimeler kullanıyor kendini herşeyi bilir görüyorsun. Amacın ne?

Sana demedim ayrıca senin mesajını alıntalamadım. Asıl senin amacın ne ? Her şeyi bilmiyorum bilsem forumda takılmam.

Hasand.

Üye
galasy s3 almıstım 2ay sonra s4 cıktı hemen almıstım ama aldıgıma pışman olmuştum 1 yıl sonra z1 aldım aradıgım ne varsa xperıa da var şu an z3 &z1 kulanıyorum memnum

SHS

Üye
Çok uzadı, kişisel tartışmalara doğru gidiyor

Tepkiler: ~N.A.W.Y~, B.A.R.O.N ve xmustx