teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Acele etmediler geç verdiler aslında. 5.0 hata dolu bi güncelleme bunuda firmalar düzeltmeye çalışıyor. Asıl acele eden Samsung ve LG. Sony geç verip ülkelere en erken dağıtan bi firma. Çoğu hatada 5.1 de düzelir.Soyle soylym S4 kullaniyodum bi sure sonra cihaz ilk gunku performansini vermyor.Batarya ve performans sorunlari ortaya cikiyor o yuzden samsung asla almam birdaha. Sony butun cihazlara guncelleme getiriyor ama 5.0 lollipop icin cok acele etmisler. Sony Xperia z3 kullaniyorum ses problemi olustu guncelleme sonrasi. Sarki dinliyorum gumbr gumbr ses geliyo ama arama geldiginde zil sesi kisik. Sonyde acele etmis belliki bu guncellemede umarim duzelir.
Bu tamamen satış hilesi. S6 ya Lollipop koyuyor ki S4 ve Note 3 Kullanıcısı olanlara çok daha hızlı bir telefon havasını vermek için. Halbu ki Note 3'te S4'te Lollipopla hemen hemen aynı hıza ulaşıyor.Almayın aldırmayın lütfen kullanıcı sayısı azalsınben kullanmaya devam edicem güncelleme geç geliyormuşmuş gelsin sanki gelen güncelleme ile telefon gta 5 oynatıcak yine aynı telefon ufak değişiklikler
Sende ağır Samsung fanlığı var. Uzun süredir inceliyorum , teşhisi haklı yere koydum.Almayın aldırmayın lütfen kullanıcı sayısı azalsınben kullanmaya devam edicem güncelleme geç geliyormuşmuş gelsin sanki gelen güncelleme ile telefon gta 5 oynatıcak yine aynı telefon ufak değişiklikler
Umarim duzelir yoksa garantiye verip 4.4.4 issticem. 4.4.4 gayet stabildi 5.0 ile cok sorun olstu. Stabil olmayan bi guncellemeyi niye verdiler anlayamadim.Acele etmediler geç verdiler aslında. 5.0 hata dolu bi güncelleme bunuda firmalar düzeltmeye çalışıyor. Asıl acele eden Samsung ve LG. Sony geç verip ülkelere en erken dağıtan bi firma. Çoğu hatada 5.1 de düzelir.
5.0 konusunda sonuna kadar katiliyorum. Note 3'te olan sorunlar S4'te yokAcele etmediler geç verdiler aslında. 5.0 hata dolu bi güncelleme bunuda firmalar düzeltmeye çalışıyor. Asıl acele eden Samsung ve LG. Sony geç verip ülkelere en erken dağıtan bi firma. Çoğu hatada 5.1 de düzelir.
Yapma fırat 2017 de Lollipop gelecek.Samsunga ölüm yeni telefonum olan Z4 ü alınca S3 e mazot döküp yakıcam
Sen neyin tribindesin onu anlamadım Note 3 de lollipop var zatenYapma fırat 2017 de Lollipop gelecek.
OTA'yı hak etmiyormuyuz? Odin falan uğraşmak istemiyorum artık gitsin orta seviye kullanıcıları uğraşsın.Sen neyin tribindesin onu anlamadım Note 3 de lollipop var zaten
niye sen giriş seviyesinde misin?OTA'yı hak etmiyormuyuz? Odin falan uğraşmak istemiyorum artık gitsin orta seviye kullanıcıları uğraşsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?