Samsung bada 2.0 gelyo ama başka bir telefonla BUYRUN s8200

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung bada 2.0 gelyo ama başka bir telefonla BUYRUN s8200
SAMSUNG S8200 İLE GELİYOR

• AMOLED 3.7 inç WVGA dokunmatik ekran
  • Qualcomm 1GHz işlemci
  • HSPA
  • Wi-Fi
  • GPS
  • 5MP otofokus kamera
  • Samsung S8200 Bada 400 Euro (575 Dolar) seviyesindeyken.

Wave 833 1.2 işletim sistemi (2.2′ye yükseltilebilecek)

kaan4554

Üye
Hay ben bu samsungun.Samsung söylediklerini yapmazsa satarım hemen telefonu.Sanki zenginiz :off:

bygeforce

bygeforce

Üye
Yorumsuz.....

cezalper

cezalper

Üye
Gelicektir S8500'e 2.0 herkeste bi gelmicek lafı var nerden duydunuz bunu anlamıyorum ki sabredin gelicek...

domelyan

domelyan

Üye
aynen arkadaşlar :) bu kadar kolay değil bi telefonu satıp sonra desteksiz bırakmak

madator

Üye
Bada kullanan telefon sayısının artması bence güzel bişey çünkü daha fazla uygulama geliştirilir bu şekilde birde güncellemeyi bu kadar arzu ile bekleyen arkadaşlar yazılımsal bir sorun mu var telefonda bence gayet hızlı çalışıyor

burakburti

burakburti

Üye
öle bi tel yok dümen yaa fake :D

dantemustdie

dantemustdie

Üye
evet de flash player ın yükseltilmesi başlı başına bir devrim olacak ayrıca multitaskingde de bazı sorunlar var ve bada 2.0 ile vaadedilenler bunların tümünü karşılayacak nitelikte yani elimizdeki telefonun özelliklerini sonuna kadar destekleyen bir işletim sistemi görünümünde bada 2.0 yoksa 1.2 de gerçekten iyi bence

erem.qns

erem.qns

Üye
Yalannnn :naughty:
Telefonu resmen paintte çizmişler :D
Telefonun hiçbir özelliğide bilinmio..
Yok öyle bişi :megafon:

nescafe656

Üye
böle bi telfon daha yok yaw hem bizim telefonlarada 2.0 gelick sabır diyorum |-)

secretwhite

Üye
Bu telefon Samsung yeni telefon çıkaracak yaygarası yapmak üzere 1,5 yıldır internette. Her yeni duruma uydurdular, inanmayın yalan.

X-7

X-7

Üye
bu ne biçim telefon ya?Yada telefon mu?Gerçek olmayabilir

soserious

Üye
Bu telefonun dogru düzgün bir bilgisi yok.Hurafe oldugunu dusunuyorum.

eaagent

eaagent

Üye
Ya niye sinirlendiniz ki bu telefonla çıkacak diye bizimkilere gelmicekmi bak 1.2 de S8530 la çıktı ama s8500 lerede geldi panik yok tabiki gelecek :)

aybek1453

Üye
justinpassion: bada 2.0a released to internal developers. Some features are multi-tasking, enhanced UI, FlashLite4, speech, etc. Now, we're moving to 2.0b.

Bugun bu konu is yapar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt