Samsung B7320 mi? nokia E71 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drbeyaz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung B7320 mi? nokia E71 mi?
Arkadaşlar selamlar, siteye yeni başladım herkese merhaba

sizlerden yardım istiyorum, inceleyeniniz varsa detaylı olarak anlatabilir mi, iki telefon arasında kaldım

samsung B7320 omnia ve nokia E71 mi? özellikleri, kullanımı ile ilgili ne fark var
her yerde farklı farklı şeyler yazıyor, kararsızlık içindeyim

yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

cevap yok mu

red.dragon

Üye
bende iki telefon arasında düşünmekteyim, nokia'da sertifika problemi var diyorlar samsung kullanışsız diyorlar.. ikisi arasında büyük bi kararsızlık içindeyim. arkadaşlar siz hangisini tavsiye edersiniz???

surferman

Üye
uzun süre düşündükten sonra e71de karar kıldım... nokiada hiçbir zaman sertifika problemi yaşamazsınız... samsung da wi*fi olmaması büyük eksiklik unutmayın artık çoğu yer ve mekanda wi-fi var vede e71 ile orada sorunsuz bağlantı yapabilirsiniz...

Philedelpia

Üye
samsungt bütün özellikleri barındırıyor bende b7320 omnia pro var ve çok memnunum wi-fi var ve çok mükenmel çalışıyor çok hızlı e71 kullandım bicimi kullanımı zor kılıyor ama güzel cihaz fakat samsung 6.1 ile olayı bitirmiş durumda tavsiye ederim

red.dragon

Üye
kardeş biraz daha ver e72 al ben öle yaptım. ikiside ona göre boş

wallop35

Üye
tabiki b7320 omnia pro ..telefonda olmayan özellik flaş yok onun haricinde bence güzel bir telefon.bir kullanıcı

kmgr_x

kmgr_x

Üye
Her Türlü Nokia E71 derim o kadar...

bizmo

bizmo

Üye
Her Türlü Nokia E71 derim o kadar...

ikisini de kullandım.

telefon almak isteyenler n71 alsınlar.

ama küçük bir pc'im olsun isteyenler omnia dan şaşmasın.

benim fikrim

ismail26es

Üye
bende cok kararsız kaldım 7320 aldım wındos tabanlı kullanısı bıraz zor ama sımdı 71 almayı dusunuyorum en azından nokıa kalıtesı bence 71 al cunku ben kullanıyorum 7320 acıkcası bıraz pısmanı :S kardes tavsıyesı 7320 alma nokıa devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt