samsung b7300 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutmut

Üye
    Konu Sahibi
samsung b7300 sorun
sa arkadaşlar daha yeni aldım teli birincisi açılışta wirofon yzıyor nasıl kaldırabiliriz.ikincisi ben oyun uygulama atmak istiyorum bir çok kategorielerde aarım uygulama symbianmı s60 mı s40 mı vesaiyere yardım arkadaşlar cevap yazarsınız sevinrim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar birde hangi telefona ait temeları yükleyebilirim

Ben66

Üye
Arkadaşım wirofon Olayını dosya yoneticinden windows Klasörüne gir Orada Poerof.gif powerof.gif bunlar ve Poweron.waw Powerof.waw ların isimlerini deiştir sorunun hallolacaktır siteyi araştır oyun binlerce var yoksa ozel msj at yollayayım sana birde en cok merak edilen konu su nasıl oyun pro vs yuklerim onunda cevabı su ki Hafıza Kartına Klasorlerini aç oyun program muzik vs neyse Sonra cap jar dosylarını at tak Teline :) dosya yoneticine gel yukledigin dosyayı sec kurulum Yapacak Yaparkende soracak telefonamı Stoge Card amı diye Oradan telefonu sec veya stoge Card a kur Fark Yapmıyor Başlat Menusunde Program Kısa yolu gorunur Kolay gelsin Başarılar dilerim

mutmut

Üye
    Konu Sahibi
saol arkadaşım şuı soruya da cevap verseniz çok makule gçer vallahi
java dosyasını telefon açmıyor
vede çoklu dosya gönderme nasıl yapılır

wise09

wise09

Üye
java hiç bir uygulama yüklenmiyor download failed hatası veriyor baska bi rom yüklemiştim ingilizce sorun olmuyordu orjinale döndüm aldıgım günden bugune hiç javayı kullanamadım tel hattı kullanmıyorum evea modem hattı var içinde wifi ile baglanmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt