samsung b7300 omnia

Sponsorlu Bağlantılar

motexxx

motexxx

Üye
    Konu Sahibi
samsung b7300 omnia
Arkadaşlar telefondaki gereksiz uygulamaları nasıl silebilirm ve kaldırabilirim.ve wap ve interneti nasıl iptal edebilirim çünkü yanlışlıkla bir yere tuşa bazsam hemen internete giriyor bunu çözmenin bir yolu varmı.nokiada wap ayarlarını siliyordum ama bu telefonda silinmiyor.

gladyatorx

Üye
ya b 7300 oyunları war mı bulamıyorum...

merakli1i

merakli1i

Üye
motex kardeşim bende senin gibi aynı konudan yakınıyordum ama ayarlari wifi ye getir aöılış sayfalarını boş yap widgetteki kıssayol internetleri kaldır buyuk bi oranda hallesersin geriside senin dikkatine kalmış:d

musatarik

Üye
Kardeş internet lazım değilse operatörünü ara internet erişimini kapat de en iyisi bu

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
arkadaşlar ben telefonu telekomdan almıştım sizin gibi devamlı wifi den değil gprsden bağlanıyordu wifi açık olduğu halde hemde dünya kadar param gitti sonunda telefona hard reset attım kendi kendine halloldu:=) bi deneyin isterseniz

murat797941

Üye
arkadaşlar samsung b7300 program ve oyun yüklenmiyor sorunu çözen varmı

bykacik

Üye
arkadaşlar samsung b7300 program ve oyun yüklenmiyor sorunu çözen varmı
murat kardeş öncelikle aradığın oyun ve program çeşitleri neler
samsung apps yada türk sitelerinde güzel oyun yok olanların çoğuda ücretli ben genelde oyunları umnet.com adlı siteden indiriyorum sadece üye olman gerekiyor ancak cablı oyunların bazılarıda sorunlu
aradığın programlar google maps tv messenger office tarayıcı gibi programlar is bunlarıda marketpalace den indirebilirsin

simalianatolia

Üye
Arkadaşlar b7300 için navigasyon yükleyen varmı

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
var route66 yüklü ama kullanamadım bi türlü:)

AskaSurguN

Üye
ya arkadaş lar benım bu telefona müzik atiyorum ama okumuyur neden dır b7300 bu telefun samsung

rashart

Üye
arkadaslar samsung 7300 da codec var mı yada ınternetten vıdeo seyredebılen var mı bana yardımcı olursanız cok sevınırım

youareaddiction

youareaddiction

Üye
bu konuyu kim açtı ve neden cvp vermiyor anlamıyorum...!

Takipçi Satın Al

Üst Alt