• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung B5702 : Tek Bir Cep Telefonu, Aynı Anda Aktif İki Hat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung B5702 : Tek Bir Cep Telefonu, Aynı Anda Aktif İki Hat

Tek bir cep telefonu üzerinde aynı anda iki hattınız birden aktif olsun istiyorsanız, Samsung B5702’yi seçmeniz için birçok sebebiniz var.

Bu özelliklerinin yanı sıra kullanımı kolay olan Samsung B5702’nin arayüzünde her iki sim kart için ayrı bir tema bulunuyor. Telefonu kapatmadan iki SIM kart arasında geçil yapabileceğiniz cihaz çok kullanışlı bir internet deneyimi yaşatıyor.

Samsung B5702’nin ön plana çıkan özellikleri;

• Bant: GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
• Ölçüler: 108 x 52.5 x 17.4 mm
• Ekran Çözünürlülükleri: 240 x 320 piksel
• Renk Derinliği: 256K
• Ekran Tipi: TFT
• Kamera: 3.15 MP, 2048x1536 piksel, otofokus

Henüz fiyatı belirlenmeyen bu cihazın önümüzdeki birkaç ay içinde piyasada olması bekleniyor.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
güzel telefon emegine sağlık

Ozan

Ozan

Admin
Birkaç bilgi ekleyelim.

50 mb dahili hafıza var ve arttırılabilir hafıza kartı yuvası ile 8gb a kadar yükseltilebileceği belirtildi.
Mp3 ve benzeri dosyaları da oynatabilmekte.

Rusya'da 415$ civarında Mayıs ayı gibi satışa sunulacak, diğer ülkelerde henüz fiyat bilgisi yok.

djceeyme

Üye
Harika Bişi yaa..

skydreas

Üye
hepsiburada ya fln baktım ceptelefonubayisi.com da baya ucuz kıllandım ama aldım daha yeni bakalım ne olucak şu anlık iyi gidiyor

siber86

Üye
bu telefonu aldım ama teması vs. yok bilen varsa paylaşırsa sevinirim

hilyıl

Üye
Ben telefonu aldım çok güzel kullanımı var ama henüz bilgisayar sistemine geçemedim fakat harika

kadimero

Üye
şyyyyyyy

stranger48

Üye
2 gün önce telefonu satın aldım.fakat yan taraftaki sim kart değiştirme tuşu ile sim kart değiştirdiğim zaman telefon her seferinde yeniden başlatılıyor.sim değişikliğinde telefonu yeniden başlatmadan işlemi yapabilme imkanımız varmı?

cemaltayli

Üye
Bende bu cep telefonundan aldım. Bence facia. Bu kadar güzel olduğu yazılan bu cep telefonunda gerçektende iki hatta aynı anda açık görünmekle beraber hatlardan sadece birini seçip onunla arama yapabiliyorsunuz. Diğer hattan arama yapmak istediğinizde yanındaki tuştan o hattı seçiyorsunuz ve telefon kendini kapatp tekrar bu seçtiğiniz yeni hatla açıyor. Sonra diyelim tekrar diğer hattan arama yapacaksınız , bu sefer aynı işlemi tersten bir kezde bu hat için yapıyorsunuz. Telefon kendini tekrar ve tekrar kapatıp açıyor.Yorumlarda açıp kapatma yapmanız gerek kalmadan iki hattıda kullanabilirsiniz dyen arkadaşlar ..evet haklısınız siz kapatıp açmıyorsunuz..cihazın kendisi kendini kapatıp açıyor..bunu yapmak içinde 4-5 tuş hareketi yapmanız gerekiyor.Çok ama çok yavaş ve sinir bozucu bence. Bu cihazı almak yerine 3 Tl ye satılan ve açıp kapatıp hat değiştiren bir aparat almak daha mantıklı. Paranıza yazık.Ek bilgi; Samsung'un bütün çift hatlı cep telefonları aynı mantıkla çalışıyormuş. Kendini kapatıp açan cep telefonları.Çok komik

eNCi

Üye
cemaltayli yok öyle birşey sen kullanmayı bilmiyorsun sanırım aranacak numarayı yazdıktan sonra yandaki sim kart değiş tuşuna basınca hangi hattan aranacağını ekranda simgede gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt