Samsung B5310 Tüm Versiyonlar Burada

Sponsorlu Bağlantılar

gencmurat

Üye
    Konu Sahibi
Samsung B5310 Tüm Versiyonlar Burada
Videolu anlatım

Arkadaşlar ilk olarak telefonu kapatıp ses kısma tuşu + kamera tuşuna basılı tutup aynı anda power tuşuna basıyoruz cihaz download moduna geçiyor ardından usb kabloyu takıp "Port Search " sırasıyla

Boot = Boot klasör olarak seçiliyor.
Amms = amss.bin
Apps = apps.bin
Rsrc = Rsrc_B5310_Open_Europe_Common.rc1
Rsrc2 = Rsrc2_B5310(Low).rc2
FactoryF = FactoryFs_B5310_Open_Europe_Common.ffs
CSC = CSC_B5310_Open_Europe_Common_OXA.csc
SHP App = ShpApp.app
seçiyoruz ve download butonuna basıyoruz.
Kesinlikle yükleme sırasında kabloyu çıkarmıyoruz. Pil seviyesinin % 50 üzerinde olduğuna dikkat ediyoruz.
Multi Loader

CSC File

SonicXtreme

SonicXtreme

Üye
Bu versiyonlar ne işe yarıyor acaba? FW tarzı birşey mi?

pirate_12

pirate_12

Üye
Tam olarak ne olduğu açıklarmısın nasıl yüklendiği fln

gencmurat

Üye
    Konu Sahibi
Resimli açıklamayı gün içinde eklicem. B5310 firmware telefonun orjinal yazılımları

gencmurat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün b5310 geldi yazılımı güncelledim videosunu ekledim.

escopunto

Üye
hocam saol dediğin şekilde güncellemeyi başarılı bi şekilde yaptım. ancak qwert klavye de a ile q nun ve m ile , yerleri değişti.. nasıl düzeltebilirim?

gencmurat

Üye
    Konu Sahibi
hangi versiyonu yükledin ?

1alex1

Üye
yukardaki dosyalardan hangisini indirmeliyim?

1alex1

Üye
harbiden tüm versolara gerek yok..Türkçe için en son verso hangisi ise söleyiver onları indirek cano

hocam şu siteye bir bak versyon olayını çözmüş, diyor ki
MİSAL:
Firmware Explanation
B5130 = Model
DD = Region
I = Year
K = Month
5 = Version
yani B5310JV... diye gidenler türkçeymiş, diyor ama B5310JVJB2_OJVJB2 yükledim kamera hata verdi ben de B5310XXJF1 i geri yükledim ingilizce ama trkçe karakterler geri geldi, kamera da sağlam bu versyonda bir arza yok, yalnız ben firmware i monte s5620 nin siyah teması gibi yapmak için yüklüyordum malesef hiç bir firmware bunu sağlamıyor, montenin firmware ni yüklemeye korkuyorum açıkçası çünkü qwerty klavyesi falan yok hiç açılmamasından korkuyorum. siyah tema bulan olursa iletirseniz sevinirim.
JV Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia, South Africa, Syria, Tunisia, Turkey

crafty1905

Üye
bir şey daha..
youtube yada facebook tan video izleyemiyorum telefonumla acep nedendir ?? :nono:

kenan_695

Üye
Ben Corby pro kullanıcıyım ama tema atacam derken Tel iflas etti dikkatli olun ARkadaşlar Videodaki ile Bire bir olsun servise gönderdim umarım yaparlar.

cngzhn81

cngzhn81

Üye
linkler kırık hacı