Samsung b2100 (inceleme)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Samsung b2100 (inceleme)
Samsung B2100 test

Ister deniz kıyısında, ister havuzda olun veya dağlarda bisikletle tura çıkmış olun cep telefonlarımız nereye gidersek gidelim sürekli bizlerle beraber bu ortamlara maruz kalırlar. Bu da yaz mevsimini cep telefonlarımız açısından oldukça riskli bir dönem haline getirmekte. Çünkü yaz mevsiminin kumlu, tozlu ve rutubetli koşulları sevgili cep telefonlarımızın başlıca arıza nedenlerindendir. Darbelere ve suya düşmeye karşı dayanıklı cep telefonu modeli üreten firmalar da bu yüzden varlar. Bu ürün gurubunda yeni bir model göreli epey bir zaman oldu; Samsung'un M110 ve B2700 modelleri zamanında Sonim'in modelini bu sayfalarda inceleme altına almıştık. Ve şimdi de Samsung B2100 Xplorer ile karşı karşıyayız. B2100 çok hoş, son derece kompakt, sağlam ve darbelere dayanıklı bir ürün. Ortam koşulları ne olursa olsun yanınızda bulundurabileceğiniz sağlam ve çeşitli etkilere dayanıklı Samsung B2100 cep telefonu ile yaz mevsimi boyunca içiniz rahat olabilir.









Samsung B2100 Xplorer testi


Samsung B2100 cep ve ilk izlenimler

Samsung B2100 cep telefonu, içinde sağlam bir ürünün bulunduğu açıkça belli olan basit bir kutu içerisinde geliyor. Ürün paketi üzerinde "Son Derece Dayanıklı" ibaresi yazılı bulunuyor ve telefonun kendisi ile ilk defa karşılaştığınız zaman da bunu açıkça görebiliyorsunuz. Su geçirmez şekilde kaplı olan tuş takımı, sağlam tasarımı ve suya dayanıklı yapısı telefonu görünümünü tamamlıyor. Tuş takımı ve ekranın, üzerlerinde toz tutmak gibi ufak bir eksiği var. Ayrıca, arka kapağı kilitleyen mekanizma son derece sıkı monte edilmiş. Bu nedenle, SIM kartınızı seri şekilde değiştiremiyorsunuz. Samsung B2100 cep telefonu ele çok iyi oturan bir yapıya sahip ve cihazın tasarımı bu tür diğer dayanıklı ve sert modellere kıyasla göze hoş gelen bir görünüm sergiliyor. Telefonun yanında standart olarak gelen aksesuarlar ise şarj cihazı, kulaklık ve kullanım kılavuzlarından oluşuyor.

Samsung B2100 incelemesi


Samsung B2100 cep telefonu menüsü

Telefonun yön tuşlarının yanı sıra orta kısımda iki tane daha buton yer alıyor ve bunlardan bir tanesi menüye erişim sağlıyor. Ayrıca, dört yön butonuna ayrıca fonksiyonlar da tanımlanabiliyor ve böylece SMS mesaj gönderme, Bluetooth menüsü gibi fonksiyonlara hızlı bir şekilde erişilebiliyor. Samsung B2100 Xplorer'ın çok iyi yapılandırılmış olan menüsü düzgün ve hızlı bir kullanım sağlıyor. On iki adet ikon ile telefonun her özelliğine kolayca erişebiliyorsunuz. Ancak, özellikle ev ve ofis dışında parlak güneş ışığı altında hangi ikonun seçili olduğunu görmek biraz zor. İkonlar seçildiklerinde hafif şekilde büyüyorlar. Sembolle alakalı yazılar ekranın üst kısmında görüntüleniyor ve ayrıca doğal olarak imlecin konumunu da görmek istiyorsunuz.



Samsung B2100 şarj cihazı






Samsung B2100 batarya






Samsung B2100 kulaklık








:oke: ALINTIDIR letsgomobile'a teşekkürLer iyi forumLar:oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: Badr Hari


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için sağol güzel telefon
 
<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
önemli değil
 
Odysseus

Odysseus

Üye
Bu tarz telefonlarda görsellik ve özellik ikinci plana atılır. Yine de Samsung iki alanda da güzel bir iş çıkarmış. Teşekkürler.
 
<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Ben teşekkür ederim.
 
facacan

facacan

Üye
:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt