Haber Samsung Ativ S Gdr3 Güncellemesi Geldi.

Konu Sahibi
Samsung Ativ S Gdr3 Güncellemesi Geldi.
SAMSUNG ATİV S GDR3 GÜNCELLEMESİ GELDİ.
güncellemenin getirileri. önizleme sürümündekinin aynısı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
..

Ekli dosyalar

önizleme diye tam yazılımı veriler ya bize Allahtan nokia black ile gelecekte bişeyler göreceğiz yeni

Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
Hadi be black gel artık

PureFood

Üye
ben de böyle düşünmüştüm umutlanmaya gerek yok.

alical33

Üye
Black te ayrıyeten ne var ki zaten Bi glance screen de bildirim görünecek birde kamera iyileştirmesi başka bişey yok bildiğim kadarıyla

O fotoğrafın yukarısındaki ok nedir ?

Tepkiler: FeRhAt0152

dakamon

Üye
O fotonun yukarısındaki okuben bi 8.1 consept uygulamasında görmüştüm. Acaba....?

PureFood

Üye
O fotonun yukarısındaki okuben bi 8.1 consept uygulamasında görmüştüm. Acaba....?
O fotoğrafın yukarısındaki ok nedir ?

Uluslararası dolaşım anlamına geliyor. Yani Türkiye'deki operatörünüz ile başka bir ülke sınırında iseniz gözükür. Eski hattım Avea manyaklık yapıp İzmir/Karaburun'da iken bir anda ''Yunanistan'a hoşgeldiniz !'' diye mesaj atınca öğrenmiştim ben de.

Tepkiler: yeminli06

İçimde bir heyecan oluşmuştu

OozyStaw

Üye
Resmi olarak yayınlanması iyi hayırlı olsun da diyemiyoruz artık daha önceden kullanıyorsunuz

Çok merak ettim ya acaba Samsung Ativ telefon serilerinden forumumuzda kullanan var mı?

neden merak ettiniz .. haber içinmi yoksa gerçektenmi

Haber için pek değil açıkçası, haber için teşekkürler yanlış anlaşılmasın ama genelde ilk güncellemeleri Samsung, Htc, Hauwei cephesi alır, ama Samsung ve Hauwei haberlerinde o cihazları kullanan insanlar pek görülmez olmadığı için mi bilmiyorum. Onun için merak ediyorum hani sebeplenip bilgilenen güncellemeye başlayan kullanıcılar mevcut mu diye