Samsung Appsta Uygulama Kilitleri Kalktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Appsta Uygulama Kilitleri Kalktı!
Artık Wave 3 için olan uygulamaların çoğunu samsung appstan yükleyebilirsiniz hayırlı olsun

Tepkiler: ByYlmzZz ve Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
adamımsın

inş oyunlarında cogu ucretsız olur ) ve bada 2.0 a spoof teknıgı cıkarda rahatlarız

ByYlmzZz

Üye
hocam ben göremedim oyun yada uygulama asphalt 6 mesela bulamadım

​birkaç uygulama ismi yazarsanız bakalım...

bada 2 guide ve backup kalkmıs vawe3 gosterıp ındırdıysenız yukleyebılıorsunuz suan ama oyunlar ıcın engel duruor hala !!

telefon takılı ıken bulamazsınız takmadan yukarda telı vawe3 secerek backup ı ındırın sonra telı takıp yukleyın olay bu yanı

ByYlmzZz

Üye
o yöntemi biliyorum yani asphalt 6 falan yükleyebiliyorumda kilit hala devam ediyor..sanırım 1-2 güne kadar açılır..
bada 2 guide ve backup kalkmıs vawe3 gosterıp ındırdıysenız yukleyebılıorsunuz suan ama oyunlar ıcın engel duruor hala !!

o yöntemi biliyorum yani asphalt 6 falan yükleyebiliyorumda kilit hala devam ediyor..sanırım 1-2 güne kadar açılır..

oyunlar ıcın hıc sanmıorum kalkacagını test app dan o oyunlar dusmeden kıese gelmesıne ıhtımal vermıorum gerekde yok test app da ne varsa ısıme yarayacak zaten telde yuklu ve sorunsuz calısıyor

Tepkiler: ByYlmzZz

Skaptan

Emekli Yönetici
arkadaşlar şu an normal olarak telefon üzerinden kiese girdigimde wave 3 için cıkan oyun ve uygulamaları görebiliyorum ve indirebiliyorum ücretsiz olanları sorun yok ceycey arkadaşa bilgiden dolayı teşekkürler

not:bada 2 yüklü cihazlarda normal apps ye giriyorsunuz farklı bi işlem yapmanıza gerek yok

örnek

şu ana kadar bunları indirdim malum tel oldugundan yavaş iniyor indirdikçe yazarım

uygulamasını bu yöntemle yükleyebilirsiniz arkadaşlarhttp://www.maxicep.com/bada-os-gene...-3-uygulamalarini-yukleme-skaptan-595860.html

Tepkiler: ceycey111
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar skaptan kardeşimin dediği gibi çoğu uygulama için kilitler kalktı
devamıda gelir gelmezsede skaptannın dediği yolla yüklemeye devam

Tepkiler: ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
benim için sorun yok yükleme yöntemi ortada isterlerse hiç kaldırmasınlar kiliti çokta tın
Evet arkadaşlar skaptan kardeşimin dediği gibi çoğu uygulama için kilitler kalktı
devamıda gelir gelmezsede skaptannın dediği yolla yüklemeye devam

Tepkiler: ceycey111

Skaptan

Emekli Yönetici
alayına diyorsunuz yani sonuna kadar ilğileniyorum arkadaşlar taki bu telefon elimde kalsada yeni bitane daha alıp durmak yok yola devam

----------Eklendi @ 21:36:35 ---------- Yazıldı @ 20:31:31 ----------

inş oyunlarında cogu ucretsız olur ) ve bada 2.0 a spoof teknıgı cıkarda rahatlarız

özel msj ların dolmuş silersen iyi olur

Tepkiler: ByYlmzZz ve ceycey111

bende arşiv oldu sandım topu topu 10 mesaj bırıkmıs ) sıldım dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...