Samsung Appsta Uygulama Kilitleri Kalktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Appsta Uygulama Kilitleri Kalktı!
Artık Wave 3 için olan uygulamaların çoğunu samsung appstan yükleyebilirsiniz hayırlı olsun :D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz ve Skaptan

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
adamımsın :)

kajal3636

kajal3636

Üye
inş oyunlarında cogu ucretsız olur :)) ve bada 2.0 a spoof teknıgı cıkarda rahatlarız :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam ben göremedim oyun yada uygulama asphalt 6 mesela bulamadım :)

kajal3636

kajal3636

Üye
​birkaç uygulama ismi yazarsanız bakalım...

bada 2 guide ve backup kalkmıs vawe3 gosterıp ındırdıysenız yukleyebılıorsunuz suan ama oyunlar ıcın engel duruor hala !!

telefon takılı ıken bulamazsınız takmadan yukarda telı vawe3 secerek backup ı ındırın sonra telı takıp yukleyın olay bu yanı :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
o yöntemi biliyorum yani asphalt 6 falan yükleyebiliyorumda kilit hala devam ediyor..sanırım 1-2 güne kadar açılır..
bada 2 guide ve backup kalkmıs vawe3 gosterıp ındırdıysenız yukleyebılıorsunuz suan ama oyunlar ıcın engel duruor hala !!

kajal3636

kajal3636

Üye
o yöntemi biliyorum yani asphalt 6 falan yükleyebiliyorumda kilit hala devam ediyor..sanırım 1-2 güne kadar açılır..

oyunlar ıcın hıc sanmıorum kalkacagını test app dan o oyunlar dusmeden kıese gelmesıne ıhtımal vermıorum gerekde yok test app da ne varsa ısıme yarayacak zaten telde yuklu ve sorunsuz calısıyor :D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
arkadaşlar şu an normal olarak telefon üzerinden kiese girdigimde wave 3 için cıkan oyun ve uygulamaları görebiliyorum ve indirebiliyorum ücretsiz olanları sorun yok ceycey arkadaşa bilgiden dolayı teşekkürler

not:bada 2 yüklü cihazlarda normal apps ye giriyorsunuz farklı bi işlem yapmanıza gerek yok

örnek

şu ana kadar bunları indirdim malum tel oldugundan yavaş iniyor indirdikçe yazarım

uygulamasını bu yöntemle yükleyebilirsiniz arkadaşlarhttp://www.maxicep.com/bada-os-gene...-3-uygulamalarini-yukleme-skaptan-595860.html

• Beğen
Tepkiler: ceycey111
ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar skaptan kardeşimin dediği gibi çoğu uygulama için kilitler kalktı
devamıda gelir gelmezsede skaptannın dediği yolla yüklemeye devam
:D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
benim için sorun yok yükleme yöntemi ortada isterlerse hiç kaldırmasınlar kiliti çokta tın :D
Evet arkadaşlar skaptan kardeşimin dediği gibi çoğu uygulama için kilitler kalktı
devamıda gelir gelmezsede skaptannın dediği yolla yüklemeye devam
:D

• Beğen
Tepkiler: ceycey111
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
alayına diyorsunuz yani sonuna kadar ilğileniyorum arkadaşlar taki bu telefon elimde kalsada yeni bitane daha alıp durmak yok yola devam :)

----------Eklendi @ 21:36:35 ---------- Yazıldı @ 20:31:31 ----------

inş oyunlarında cogu ucretsız olur :)) ve bada 2.0 a spoof teknıgı cıkarda rahatlarız :D

özel msj ların dolmuş silersen iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz ve ceycey111
kajal3636

kajal3636

Üye
alayına diyorsunuz yani sonuna kadar ilğileniyorum arkadaşlar taki bu telefon elimde kalsada yeni bitane daha alıp durmak yok yola devam :)

----------Eklendi @ 21:36:35 ---------- Yazıldı @ 20:31:31 ----------

özel msj ların dolmuş silersen iyi olur :)

bende arşiv oldu sandım topu topu 10 mesaj bırıkmıs :)) sıldım dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt