samsung apps'den uygulama almak

Sponsorlu Bağlantılar

X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
samsung apps'den uygulama almak
Bir uygulama,oyun nasıl satın alıyoruz?Kredi kartı kullanmıyorum ve aylık 100 MB int paketi kullanıyorum.Telefonu kies'e bağlayarak birşey satın almak istediğimde kredi kartı bilgilerini istiyor.oyun satın almak istiyorum.Brothers arm oyununu indiricem boyutu 300 mb.100 mb kotam olduğu için imkanı yok telefondan indiremem.Bu yüzden kies ile indirmek zorundayım ama kredi kartım yok :D nasıl indirebilirim?nasıl ödeme yapabilirim?

silver021

silver021

Üye
Avea yada vodafone kullaniorsan oyunlari kontorunden düserek alaniliorsun. esasen ben öyle yapiorum

X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
Avea yada vodafone kullaniorsan oyunlari kontorunden düserek alaniliorsun. esasen ben öyle yapiorum

işte nasıl alıyorum? 100 mb kotam olduğu için telden indiremem.bilgisayardan kies ile indirmek istediğimde kredi kartı istiyor.Bilgisayardan kies'den kontur ile ödeme yaparak nasıl indirebilirim?

veev

Üye
wifi

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
ben kredi kartıyla alıyorum ayrıca turkcell kullanıyorum bu yüzden deneme fırsatım olmadı, sadece bir sorum olacak ; cepten samsung apps de oturum açıp oyunu mobil ödemeyle satın aldıktan sonra bilgisayardan kies samsung apps de oturum açtığımızda oyun orda gözükür diye tahmin ediyorum ve oradan indirilemez mi?Yoksa cepten satın alınca direk indirmeye mi geçiyor? umarım sorum yeterince açıktır:)

X-7

X-7

Üye
    Konu Sahibi
ben kredi kartıyla alıyorum ayrıca turkcell kullanıyorum bu yüzden deneme fırsatım olmadı, sadece bir sorum olacak ; cepten samsung apps de oturum açıp oyunu mobil ödemeyle satın aldıktan sonra bilgisayardan kies samsung apps de oturum açtığımızda oyun orda gözükür diye tahmin ediyorum ve oradan indirilemez mi?Yoksa cepten satın alınca direk indirmeye mi geçiyor? umarım sorum yeterince açıktır:)

dediğin gibi yaptım oldu :D eyv

akdenizx

akdenizx

Üye
Hem kredi kartı kullanarak , hem'de telefon fatırasına yansıtarak 4 yada 5 defa ücretli içerik satın almışlığım var.

Kies üzerinden kredi kartı ile satın alma olayını beğenmiyorum. Nedeni ; 2 defa kredi kartı ile satın alma işlemi yaptım, ikisinde de işlemleri ücreti çifter aldılar. Yani 2 defa ücret ödedim her içerik için. Genelde Kredi kartı bilgilerini girdikten sonra indirme işlemi gerçekleşmiyor ve tekrardan girmenizi isitiyor, o zaman'da ikinci işlem olarak alıyor ve 2 defa satın almış oluyorsunuz. Sonra yok apps'a mail at iade ettir falan filan uzun iş. Onun yerine telefon'dan apps'a girip faturanıza yansıttırmak çok çok daha mantıklı. Telefondan aldıgınız ücretli içeriği daha sonra tekrardan kies üzerindem kurabilirsiniz. Kies'de indirilenler yada satın alınanlar bölümü var orada hepsi gözükür. Telefondan hemen indirmek için Kablosuz İnternet kullanın. Kotalı internet yada sınırlı 3G ile indirme yapmayın.

Bunlar tamamen kendi deneyimlerime dayanarak yazdığım bilgilerdir. uygulamak sizlere kalmış. Kolay gelsin.

:bigstar: