samsung apps te güncelleme yardim

Sponsorlu Bağlantılar

kalemcik654

Üye
    Konu Sahibi
samsung apps te güncelleme yardim
samsung apps te güncelleme geliyor ama hangi apps e geldigini anlayamiyorum bi yardim edeblirmisiniz?

cataron

cataron

Üye
güncelleme olan yere tıklayınca gelen indirilenler listesindeki en üstteki uygulamadan vardır. 2 güncelleme var diyorsa üstteki 2 uygulamadır. yükleyince gidiyor güncelleme yazısı

darkmanone

Üye
selam arkadaşlar apps günceleme yaptım hata diyip kapanıyo bilginiz varmı?

meteac

Üye
apps güncelleme yapmamı istiyor yükleme yapıyor ancak sonunda hata veriyor aynı sorun herkeste varmı.

ibrahimozan

Üye
bende de var bu sonda hata olayı ?? yardım

hayrul2311

Üye
evet aynı problem bendede var .. defalarca update etmeyi denedim olmadı .. hard reset attım gene düzelmedi
galiba yeni firmware için beklemek zorundayız :S

mrtstab

Üye
ewt aynı sorun bende de var hard reset ben de attık 2 defa hemne. ama düzelmiyo. bukadar insan mağdur bu durumdan!!! güncelleme lazım

feritdemir

Üye
:box:naughty:böyle telefonunda yapanında lanet olsun

Dream_Boy_54

Üye
selam arkadaşlar apps günceleme yaptım hata diyip kapanıyo bilginiz varmı?

Herkesde aynı sorun var.. Samsung Telefon aldığıma bin pişman oldun. Yüklemesi de bi sorundu bu programın..

yussel

Üye
çözüm arkadaşlar aynı sorun bendede oldu app güncelleme istediği zaman wirellesla yükleyince telefon sapıttı. tekrar firmware yükledim bu sefer app güncelleme isteyince türkcell wapla güncelleyince hiç bir sorun çıkmadı .aynı yazılımda tarafımdan bizzat denenmiştir bilginize.yani bendeki sorun modemden güncelleyince yaptı

• Beğen
Tepkiler: _cep_
Takipçi Satın Al

Üst Alt