Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung apps a 2 haftadır yeni uygulama düşmüyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kizmayantepe
Üye
Konu Sahibi
Samsung apps a 2 haftadır yeni uygulama düşmüyor.
Arkadaşlar
wave 3 sahibiyim.Son 1 haftadır samsung apps a yeni uygulama düşmüyor.Aynı problemi yaşayan varmı.?Bu normal midir?Yoksa benim telefonumdamı problem var.Yardımlarınız için şimdidden teşekkurler
miown
Üye
merhaba,
tahminim samsung uygulamaları 2.0' a uyarlatıyor, yeni gelen uygulamaları da hep birlikte verecekler, birçok geliştirici eklendi appse patlama olabilir, veyahut power apps race in sonucunu bekliyorlar.
selamlar.
ByYlmzZz
Üye
artık appsta yada samsungtaki bütün değişimleri yada duraklamaları bada 2.0'nin habercisi olarak bağlıyorum kafayı yedim
Arkadaşlar
wave 3 sahibiyim.Son 1 haftadır samsung apps a yeni uygulama düşmüyor.Aynı problemi yaşayan varmı.?Bu normal midir?Yoksa benim telefonumdamı problem var.Yardımlarınız için şimdidden teşekkurler[/QUO
aynı sorunu bende yaşıyorum..sadece uygulama değil varolan uygulamalarıda yükleymiyorum..müşteri hizmetlerini aradım normal dediler..çalışma varmış falan..ee konu samsung olunca herşey normal..