Samsung apps a 2 haftadır yeni uygulama düşmüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kizmayantepe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung apps a 2 haftadır yeni uygulama düşmüyor.
Arkadaşlar
wave 3 sahibiyim.Son 1 haftadır samsung apps a yeni uygulama düşmüyor.Aynı problemi yaşayan varmı.?Bu normal midir?Yoksa benim telefonumdamı problem var.Yardımlarınız için şimdidden teşekkurler

miown

Üye
merhaba,
tahminim samsung uygulamaları 2.0' a uyarlatıyor, yeni gelen uygulamaları da hep birlikte verecekler, birçok geliştirici eklendi appse patlama olabilir, veyahut power apps race in sonucunu bekliyorlar.
selamlar.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
artık appsta yada samsungtaki bütün değişimleri yada duraklamaları bada 2.0'nin habercisi olarak bağlıyorum kafayı yedim :D :D

metin110

Üye
Arkadaşlar
wave 3 sahibiyim.Son 1 haftadır samsung apps a yeni uygulama düşmüyor.Aynı problemi yaşayan varmı.?Bu normal midir?Yoksa benim telefonumdamı problem var.Yardımlarınız için şimdidden teşekkurler[/QUO

aynı sorunu bende yaşıyorum..sadece uygulama değil varolan uygulamalarıda yükleymiyorum..müşteri hizmetlerini aradım normal dediler..çalışma varmış falan..ee konu samsung olunca herşey normal..

beyazsoy

Üye
Suan yeni uygulamalar test asamasindaki bada 2.0 de bircok yeni oyun ve progeam var. yakinda bada 2 kiese duserse bu uygulamalari gorursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt