Samsung Android Cihazlara StockRom (orjinal firmware) Yukleme

Sponsorlu Bağlantılar

monstercraft

monstercraft

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Android Cihazlara StockRom (orjinal firmware) Yukleme
Evet Arkadaslar Bu yazimda sizlere samsung android cihazlara stock rom yani kendi romu nasil yuklenir onu anlaticam umarim yararli olur
1-Sammobile den cihaziniza uygun stock romu indirin
2- odin i yukleyin
3-indirdiginiz stock rom zip ini klasore cikartin
4-daha sora odinden pda yi secin
5-cikardiginiz klasordeki .tar dosyasini secin
6-cihazinizi odin moda alin
7-usb kablosu ile pc nize baglayin
8-odinde start tusuna basin
9-islem 15-20 dk da tamamlanir

Odin indirme linki:
Sammobile: umarim yararli olmustur

• Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih

monstercraft

monstercraft

Üye
    Konu Sahibi
Umarim yararli olmustur

eldum

eldum

Üye
O program orjinal yükleme yapmıyor

monstercraft

monstercraft

Üye
    Konu Sahibi
Ama en iyi o dostum bu arada kiesden baska orjinal yukleme yapan yik

eldum

eldum

Üye
Ben denedim root lu cihaza gelmiyor bu yazilim

monstercraft

monstercraft

Üye
    Konu Sahibi
Cihazinizin modeli nedir ?

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Cihazinizin modeli nedir ?
kardeş bana yardı medermisn

cihazıma 4.4.2 güncellemesi başak ülkelerde mevcut bende ingiltere 4.4.2 sini md5 zuantısıyla indirdim bunu odinle kursam prjinalliği bozulurmu garanti dışı kalırmıym ?

monstercraft

monstercraft

Üye
    Konu Sahibi
Soyle bisey var baska ulkenin kini yuklediginiz icin cihaz turkiyede garanti disidir orjinalligi ise bozulmaz

monstercraft

monstercraft

Üye
    Konu Sahibi
Evett ama telefonun bazi ozelliklerini kaybedersin wifi calismaz ama bununda cozumu var recovery menuden formatt attinmi wifi geri gelir yani bi sikinti olmaz dostum bence bu kadar urascana cyanogenmod ar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Soyle bisey var baska ulkenin kini yuklediginiz icin cihaz turkiyede garanti disidir orjinalligi ise bozulmaz
öyle bir dünya yok cihazına hiç bir şeycikler gelmez eğer stock romun üzerine stock rom kurarsan fabrika ayarlarına dönmeden upgrade yapar yani güncellemeyi sanki kies den almış gibi olur

monstercraft

monstercraft

Üye
    Konu Sahibi
Hassiktir be en az 10 cihazda denedim kies odin mode dan mi atiyo gerizekalu biri pda biri fota pda sahte odin yuklemesi fota ise orjinal kies yuklemedi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hassiktir be en az 10 cihazda denedim kies odin mode dan mi atiyo gerizekalu biri pda biri fota pda sahte odin yuklemesi fota ise orjinal kies yuklemedi
ben asla kies download mode dan yapılıyor demedeim eğer stock tan stock a odinden rom atarsanız sanki kies güncellemesi gibi cihazın hafızası silinmiyor yani upgrade ediyor üstelik fota değil ota(ON THE AİR) hava üzerinden (wifi 3g) odin yasa dışı veya sahte bir yazılım değildir sahte yazılımlar recovery den yüklenir odin biraz riskli okadar sammobile den indireceğiniz tüm romlar garatiyi bozmaz

monstercraft

monstercraft

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile den baska ulkeye kayitli rom indirirsen cihaz garanti disidir burasi turkiye dostum nantikli ol eger cihazdan daha yuksek bi surum atarsan cihaz sifirlanir eger cihazin romunu tekrar atarsan bisi olmaz ama brick den kurtulur

eldum

eldum

Üye
Arkadaşlar root işi ne girmeyin sıkıntılı bi durum telefonun işlemcisi ni bozuyor garanti dışı oluyor cihaz

Üst Alt