Haber Samsung Android 4.4.4 Güncelleme tablosu

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iphone destek veriyor ama eski modellere. Sadece ios 8 geldiğinde batırdı güncelleme işini. Oda diğer markalardan öğrendi bunu. Bir ürün satıyorsan destek vereceksin arkadaş. Sen kullanıcı olarak bunu dersen hakediyorsun bence bu politikayı.
O kadar zenginlik içinde bunu mu öğrenmişler :zuhaha: apple da bi değişik arkadaş :hmmm

MaxipmaN

Üye
iphone destek veriyor ama eski modellere. Sadece ios 8 geldiğinde batırdı güncelleme işini. Oda diğer markalardan öğrendi bunu. Bir ürün satıyorsan destek vereceksin arkadaş. Sen kullanıcı olarak bunu dersen hakediyorsun bence bu politikayı.
apple senin beklentine cevap veriyor fakat ıp4ün halini gördük,samsung beter eder telefonu 4sene güncelleme verse

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
apple senin beklentine cevap veriyor fakat ıp4ün halini gördük,samsung beter eder telefonu 4sene güncelleme verse
Samsungu beter etsen bile kontrol sende bunlarda kontrol diye bişiy yok :ehe hem söver hem öperim :sopa:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu sitede tastiklediğine göre işler kesin

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sanırım s5 için güncelleme geldi. Şuanda indiriyorum.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
4.4.2 halen yapmadığım bir güncellemeymiş. 86 mb bir dosya indirip kurdum.

G900FQJVUANG4 isimli güncelleme.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
iPhone alıp bunlarla uğraşmak istemiyorum artık :bleh:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve B.A.R.O.N

MaxipmaN

Üye
Nexus'u bir ara ciddi anlamda düşündüm fakat Nexus 6'nın 6' e yakın olması beni vazgeçirdi malesef :gun1:
nexus4te ses sıkıntısı vardı ekran iyi değildi falan filan,nexus5te batarya düşük bi de kasası mı ne çatlıyabiliyo,nexus6 kocaman,samsung güncelleme almaz,sony düzgün ekran koymaz,htcyi bilmiyorum düzgün bi android yok galiba,wp zaten vahim ayfon iyidir :ehe

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
0MG90

0MG90

Üye
nexus4te ses sıkıntısı vardı ekran iyi değildi falan filan,nexus5te batarya düşük bi de kasası mı ne çatlıyabiliyo,nexus6 kocaman,samsung güncelleme almaz,sony düzgün ekran koymaz,htcyi bilmiyorum düzgün bi android yok galiba,wp zaten vahim ayfon iyidir :ehe
HTC number one ya

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve MaxipmaN
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Biri samsunga mesaj atsin bunlari iptal edip l ye baslasin [emoji2] [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve reflex

askımm

Üye
iphone keyfinden güncelleme vermio ALLAH askına 4s var arkdasn kasılıo ya cihaz .. resmen madem kasılması sorun deyil sasmsung s3 verirdi gncelleme bn kulandm ayrıca suan s3 ble taklılıo valla :S:S:S

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy s5 sm g900fq goremiyorum gelmeyecekmi yoksam :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt