Samsung Android 4.4.2 KitKat Güncellemesi Alıcak Telefonlar Açıklandı!(Yenilendi)

Sponsorlu Bağlantılar

A N D Y

A N D Y

Üye
Toplanalım imza toplayalım

• Beğen
Tepkiler: theeternal ve bilal72

ykpknl

ykpknl

Üye
Bu nasi bi sacmalikdirr yaa dunyanin parasini verip telefon aliyoz ama beyfendilerr hep yeni modellere guncelleme veriyolarr bole bsee olamazz cok ayrimci bi firmaa samsung

• Beğen
Tepkiler: theeternal

MaxipmaN

Üye
millet çatır çatır 4.3 kullanıyo yurtdışında lanet olsun ya

• Beğen
ykpknl

ykpknl

Üye
S3 lere 4.3 geliyoda s3 minilrre nye gelmiyo hadi onu gectim bi 4.2 verseler bari

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
En Baba Güncelleme Alan Telefon Nexus işin En Kötüsü Nokıa Bile Eski Kalan Cihazlarına Güncelleme Veriyor Samsung'muş :P:

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasi bi sacmalikdirr yaa dunyanin parasini verip telefon aliyoz ama beyfendilerr hep yeni modellere guncelleme veriyolarr bole bsee olamazz cok ayrimci bi firmaa samsung
+1
En Baba Güncelleme Alan Telefon Nexus işin En Kötüsü Nokıa Bile Eski Kalan Cihazlarına Güncelleme Veriyor Samsung'muş :P:
:)
S3 lere 4.3 geliyoda s3 minilrre nye gelmiyo hadi onu gectim bi 4.2 verseler bari
aynen 4.2.2 istiyoruz
millet çatır çatır 4.3 kullanıyo yurtdışında lanet olsun ya
odinle flaşla bence :D telefonuna cıktıysaIt isn’t the Android 4.4 KitKat update everyone is waiting for, but AT&T started rolling out an OTA update that fixes a few bugs. The baseband has moved to N900AUCUBNB4, but the fork is still based on Android 4.3 Jelly Bean. The update adds new versions of a few Google services like Newsstand, Search and YouTube. AT&T has begun rollout of Android 4.4 KitKat to users on the Galaxy S4, so it is just a matter of time before it does the same for the Galaxy Note 3 as well. When the KitKat update does launch for AT&T’s Galaxy Note 3, it will be available only to users on the latest firmware, so do ensure that you’re on the latest firmware.

Samsung, meanwhile, has announced that rollout of KitKat for the global variant of the Galaxy Note 3 has begun, with users in Russia getting the new firmware first.

Here’s the full changelog for AT&T’s update:

Google Android
Update GMS apks and libraries (Newsstand 3.0.1 – 6.6MB, Search 2.8.8.849369 – 10.3MB , YouTube 5.1.10 – 6.5MB)
Add Google Drive
ANDROID Patches: – 6923539, 9702645,12118307
FOTA Enhancements
Samsung Account Update
anlamadım ne yazıslar note 3 e hata duzeltmesı ıcın guncellememı ne vermısler :D 4.3

nanotex

nanotex

Üye
Geceleri rüyalar görüyorum telefonum güncellenmiş filan. Hem de kendi kendine. Ama rüya işte.

• Beğen
Tepkiler: reflex ve theeternal
reflex

reflex

Üye
S3 mini 8200 sürümüne 4.2.2 cikmis

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini 8200 sürümüne 4.2.2 cikmis
8200 derken gt 8200 mü :Döyle bir telefonmu vardı vardırda bilmiyom :Dg730 var usa versionfarkları nebuldum samsung iyice saçmalamış bravo :D

reflex

reflex

Üye
buradan bakNeymisSizede gelir belki

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
buradan bakNeymisDizede gelir belki
bilmemne edition normal s3 miniden daha ucuz bıze yok onlara var ne ış bu ya tovbe tovbevalue edition

• Beğen
Tepkiler: reflex
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda güncelleme olursa rapor edilebilir.Konu içeriği değişmeden :locked2:

Üst Alt