theeternal
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hemen ekliyorumBaşlığa "Samsung"da eklesen iyi olurdu
Haber için
okumayı deneyebılırsın D:Hiç inandırıcı değil...
bılmıyorum lıstedekıler ısteTab 3 7.0 alacak mı???
Google bu yıl içinde android 4.4 olmayan telefonlara google play desteği vermicek bu tellere vermesi çok normal geliyo
Google bu yıl içinde android 4.4 olmayan telefonlara google play desteği vermicek bu tellere vermesi çok normal geliyo
okumayı deneyebılırsın D:
bılmıyorum lıstedekıler ıste
hacı tabletler hakkında pek bılgım yok 1tane tabletım var onlada urasmıyom cokDostum tab 3 ün 3 modeli var 7.0 8.0 10.0
ben okuduğunda 4.2 altında olanlara bu mart 4.3 olmayanlara nisan 4.4 olmayanlarada nisandan sonra vermicek eski teller hariç tabi ama burdaki çoğu telefon yani s3 ve mini light tı bilmiyom eski s4 ve çeşidi yeniDostum yanlış anlamissin yeni çıkan ve 4.4 sürümünün altında olanlar için dedi
Size daha kitkat gelmedi mi yawOff Yine Zaman Belli Değil
verirler verirler 4.4ben okuduğunda 4.2 altında olanlara bu mart 4.3 olmayanlara nisan 4.4 olmayanlarada nisandan sonra vermicek eski teller hariç tabi ama burdaki çoğu telefon yani s3 ve mini light tı bilmiyom eski s4 ve çeşidi yeni
yanlış niye anlıyım daha iyi bilgilendirmeHaber - Android'li telefonlara Google'dan jest markalar uğraşıp dursun - MaxiCep
Haberin detayları görmeyenler için yanlış anlama
.dSize daha kitkat gelmedi mi yaw
verirler verirler 4.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?