Samsung almalı mıyım ne önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Critical_Error

Critical_Error

Üye
    Konu Sahibi
Samsung almalı mıyım ne önerirsiniz?
Ramazan gelmeden oturma odasındaki 16 yıllık philips:naughty: televizyonu mutfağa atıp oturma odasına 80 ekran bir televizyon almaya karar verdim.

Samsung bayağı bi uygun görünüyor

Linkteki televizyonu gözüme kestirdim tam niyetlenmeden bir sorayım dedim. Samsung bu led tv işinde nasıl. Alırsam pişman olur muyum. Veya başka marka önerir misiniz? Ayrıca samsung tvlerde "edge led" değilde yerine tabiri caizse çakma bir led kullanıldığı söyleniyor problem olur mu?
Görüşleriniz benim için değerli şimdiden teşekkürler.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Harika cihaz bence,samsung bu konuda çok iyi zaten

buket2

buket2

Üye
bence samsung'a değil lg2ye bakmalısın... hem çözünürlük olarak, hem tasarım hem de fiyat olarak çok daha üstün... şu an teknosa'da lg samsungtan daha çok satılıyor. bende tv alırken sorgulamıstım tavsiye ederim...

obgz

Üye
32d5000 şuan için alınabileek en uygun led tv kalite olarakta gayet güzel ve makul şuan için en ucuz fiyat da var 1100 tl civarında bence bu fiyatı kacırmayın derim tabiki ürünü almadıysanız almışsanızda hayırlı ugırlu olsun :)

bulent67

bulent67

Üye
ben almanyada yasiyorum bendede samsung var ve burda en cok tutulan tv samsung led tv hem led tvler lcdye göre daha az elektrik tüketiyor hemde görüntü kalitesi cok iyi

Masha

Masha

Üye
Bence Tv'lerde Samsung başarılı değil.:hmmm Tavsiye etmem.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
fiyat olarak araştırmam yok bişey diyemem ama Samsung iyidir iyi tv pazarında payı büyük :oke: hayal kırıklığı yaşatacağını sanmıyorum

buket2

buket2

Üye
lg'nin kalitesine karşılık fiyatları çok daha uygun...

#

Critical_Error

Critical_Error

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaslar gidip 2100 tl ye 32d6510 aldım uydu alıcısı ve ethernet entegre avatar 1080p izledim açıkçası ağzımın suyu aktı

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
hayırlı olsun :oke:

buket2

buket2

Üye
güle güle kullan:alkis

pelın_

guzeldır ya bızdede var led tv bence super

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
evet samsung almalısın bence bizde de var

zaten led tv de ya panasonic ya samsung alacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...