samsung a3 lolipoptan kitkata dönüş

Sponsorlu Bağlantılar

crekerrr

crekerrr

Üye
    Konu Sahibi
samsung a3 lolipoptan kitkata dönüş
Merhabalar umarim yanlis bi yere konus acmamisimdir. , kac yerde aradim. Kac telefon gorusmesi yaptim ama beceremedim. 1.5 aylik samsung a3 sahibiyim. Telefonuma android kitkattan lolipopa guncelledim. Hic memnun kalmadim eski surume donmek istiyorum. Ama okudugum bilgiler şahsi yapicagim , islemlerin telefonu garanti dişi birakacagi bir bana yardimci olun ne olur. Bi akil verim halledelim. Lutfen. Lutfen ilgilenenin sorunla Allah razi olsun smdiden
Yok mu kimseee

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Odin indirin ve belirtilen işletim sistemini taşıyan ROM'lardan birisini cep telefonuna yükleyin.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Odin İle Yazılım Atman Gerekiyor.

crekerrr

crekerrr

Üye
    Konu Sahibi
O sekil de yaparsam garanti gider diye yapmadim. :(
Garantisi gitmez mi ki odinle.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Odin İle Garantisi Gitmez Kardeşim. Ben Öyle Biliyorum

crekerrr

crekerrr

Üye
    Konu Sahibi
anladım teşekkur ederim. ama ınsan daha kesın bır bılgıye sahip olmak istiyor boyle bır ıslem yapıcak neolur yanlıs anlamyın ılgınız ıcın tesekkur ederım @SeeTake

byAndroid

byAndroid

Üye
Odin üzerinden kitkat romunu flasladigin zaman gitmez diye biliyorum yani eski cihazlarda böyleydi. Şimdiki yeni cihazlar da samsung ta bişey koymuş sanırım belli oluyor ama emin değilim

crekerrr

crekerrr

Üye
    Konu Sahibi
Bnim cihazin modeli Sm-a300hq ama sammobileda bu modele ait hicbir firmware yok :(
Kitkatta dort bucuk saat aldigim ekran suresi lolipopta 3.5 saate dustu. Cildircam firmware de bulamiom of of of
Garantiden de gectim firmwarei buldam odinle hemen flaslicam :(
yok vala deli edıcek bu lolıpop benı

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Hocam Bilmem Yapar mısın Ama ; Root Atıp, Stabil Bir Rom Kurmayı Denesen... Şu Anlık Beklemek ve Katlanmak Dışında Anca Bunu Yapabilirsin

Üst Alt