Samsung A01 Şarj Sorunu Acilll.

Sponsorlu Bağlantılar

maskelialbay

maskelialbay

Üye
    Konu Sahibi
Samsung A01 Şarj Sorunu Acilll.
Arkadaşlar Vodafon dan SAMSUNG A01 CORE TELEFON ALDIM ESIME
lakin bu TELEFON diyelim %100 ken yarim saat icinde %15 düşüyor ne yapmam gerek 3 günlük telefon arkadalar sizce ne yapmaliyim

ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
3 günlük cihazda böyle bir şey olmaz. Belli ki bir arıza var. Vodafone geri git böyle böyle de anlat. Yardımcı olurlar umarım.

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Ayarlardan pil tüketim geçmişi ve uygulamaların kullanım oranlarına bir bakın.
%99 kullanım oranına sahip bir uygulama varsa sorun o uygulamada, yoksa telefon veya batarya arızalıdır.

• Sevdim
Tepkiler: fatihmenteş
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Arkadaşlar Vodafon dan SAMSUNG A01 CORE TELEFON ALDIM ESIME
lakin bu TELEFON diyelim %100 ken yarim saat icinde %15 düşüyor ne yapmam gerek 3 günlük telefon arkadalar sizce ne yapmaliyim
3 günlük telefon da böyle sorun olması. Telefonun üretim kaynaklı bir sorunun olduğuna işarettir. En kısa sürede İade ederek cihazı değiştirmeyi talep edin.

• Beğen
Tepkiler: fatihmenteş
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bataryası Kaç Amper? 3 Amper İse Çokta Anormal Sayılmaz Aslında Mobil Veri İle Yoğun Veri Akışında Normal Gibi
Mesaj birleştirildi:

Hatta Söyle Birşeyde Var Örnek Veriyorum 0 ile %50 Arası Şarj Biraz Daha Az Gidebilir. %50 %100 Arası Daha Çabuk Bitebilir.Bu Batarya ve Yazılım İle Alakalı Birşey Ben Anormal Bir Durum Göremedim

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Bataryası Kaç Amper? 3 Amper İse Çokta Anormal Sayılmaz Aslında Mobil Veri İle Yoğun Veri Akışında Normal Gibi
Mesaj birleştirildi:

Hatta Söyle Birşeyde Var Örnek Veriyorum 0 ile %50 Arası Şarj Biraz Daha Az Gidebilir. %50 %100 Arası Daha Çabuk Bitebilir.Bu Batarya ve Yazılım İle Alakalı Birşey Ben Anormal Bir Durum Göremedim

TELEFON diyelim %100 ken yarim saat icinde %15 düşüyor
Böyle bir durumun Normal olması mümkün değildir. Hiç bir cihaz, Pil 🔋 tam doluyken 30 DK içersinde, %15 seviyesine kadar düşmez.

ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
Mesaj birleştirildi:

30dk değil de 1.5 saat dese anlarım ama 30 dk çok kısa.

Üst Alt