samsung 9100 dahili sistem bellek 3gb artirma odin pit destek

Sponsorlu Bağlantılar

hakanxxx

Üye
    Konu Sahibi
samsung 9100 dahili sistem bellek 3gb artirma odin pit destek
bu xpda sitesinde anlatmislar pit ekler var. dahili sistem bellegini 3gb.ve 4gb.yapiyor bu sayede daha cok apk uygulamalar yukleyebiliyorsunuz usb belleginden alip sistem bellegini artiriyor ben hangi pit dosyasini kullanmali ve nasil yapmali yardim bekliyorum uzman arkadaslardan burda anlatmislar not: samsung 9100 icindir9100 kullanan s2 ciler nerdesiniz

• Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer

O-Xan

O-Xan

Üye
Benim de tek sorunum bu kardeşim

cengo 2

cengo 2

Üye
nasıl yapılıyor nokia yi biliyordum da şimdi android geçtik detaylı anlatır sa ni z sevinirim

hakanxxx

Üye
    Konu Sahibi
Bu isten anlayan yok mu ustalar gorunmuyor

lord_keles

lord_keles

Üye
i9100 icin normal odinden rom yukler gibi tek parca rom ile pit dosyası sadece odin e dosyaları yerleştirip normalde seçmediniz pit dosyasını ve
re-partition tikini sececeksiniz romuda pda ya yerleştirip start diyceksiniz...

- [Click for QR Code]

hakanxxx

Üye
    Konu Sahibi
Hangi romu yerlestirecegiz orjinal romlarda mi oluyor? custum romlarda da oluyor mu? bunu anlamis degilim! aciklar misiniz!

lord_keles

lord_keles

Üye
Sadece stock romlar custom kesinlikle olmaz zaten custom romu odin ile atamazsiniz.. forumlarda odin ile rom yukleme diye aratirsaniz detayli bilgi bulursunuz

hakanxxx

Üye
    Konu Sahibi
Deneyen var mi sistem hafızasını 3gb-4gb yapıp yükselten?Deneyen var mı? riskli bir işe benziyor tamamen telefon kapanıp acılmazsa diye cekiniyorum

prestijkatil

Üye
Deneyen var mi sistem hafızasını 3gb-4gb yapıp yükselten?Deneyen var mı? riskli bir işe benziyor tamamen telefon kapanıp acılmazsa diye cekiniyorum

ARKADAŞIM DENENDİ VE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR AMA HAKANXXX ARKADAŞIMINDA DEDİĞİ GİBİ ORJİNAL ROM İLE OLUR

Üst Alt