Samsung 7562 Duos 4.2.1 Jealy Bean Yüklenir Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

o'azis

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 7562 Duos 4.2.1 Jealy Bean Yüklenir Mi?
Merhabalar Samsung 7562 duos tlfn aldım da keşke almasaydım yazılımından mı telefonun raminden mi bilmiyorum kasma ağır işlev görme bazen kendiliğinden yeniden başlama gibi sorunlar mevcut cihazda forumda bu cihaz hakkında pek konu ve yorum yok bu cihaz nasıl rootlanır ve var ise rom nasıl yüklenir yardımlarınızı bekliyorum.
 


olcaytoergun

Üye
bende arıyorum yeni güncelleştirme gelmiş yükledim sonra tekrar rootladım. fakat cihazı unroot programını kur,basitce root yaparsın.ayrıca çoğu oyunları sd karta taşıyan program var real 2012 pes 2012 contrak killer blody glory the amazing spider man bile kurdum cihazın hafızası 1,41 gb hala ayrıca hafıza kartını biçimlendirdim mini portizon programıyla 3 gb dahili yer açtım hafıza kartından dahili gösterdim link 2 sd progamıda dahiliye işe yarıyor ayrıc aadvendec task killer battery saver pro türkçe işe yarıyor be dostum yinede birşey sormak isterseniz bildiklerimi anlatırım sıkıntı yok.bu analattıklarım oyun uygulama gibi proğramları hafıza kartına taşımayan android teleller içindir.s3 gibi fakat onda 16 gb hafıza var belki yeterli gelebilir ihtiyaç duymayabilir.yinede cep nomu yazıyorum 5432407555 çekinmeden arayabilirsiniz.not sadece bildiklerimi söylerim dahi filan değilim biraz bilgi sahibiyim o kadar.
 
mertcan01

mertcan01

Üye
banada birisi yardım edebilir mi ? benım pederdeki cihaz 7562. cihaz 4.0.4 cok kasıyor. sahsen ben kulanıyor olsam duvara atarım o telefonu. bunu nasıl stabil yapabiliriz ? imei atılı telefonda.
 


Üst Alt