mobile9 sitesinden oyun atabilirsiniz ve ya star modelinden atın
--------------- Ekleme ---------------
benm en büyük sorunum wifiya koduz modemlere bağlanıorm ama ewdeki modem olmuyo şifre de doğru yazıorm ap die hata werio we youtube felanda açılmıyor

tuş ışıkları yanmıyor eksiklikleri o ve kamerada flash olmaması ve sensör uyumlu olmaması ama dün
wifi halletttm
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar samsung star wifi ile bütün programlar oyunlar uyuyo her yerde dokunmatik oyunlar war sadece yapacağınız şey jar we 240 320 çözünürlüğü olmalıdır
arkadaşlar herkese merhaba. bende geçen gün samsung lindy aldım fakat netten tema, oyun yada widget yüklenebiliyormu bilmiyorum. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...![]()

Telefon ile ilgili video çok can sıkıcı bunu halledebilen varmı ?
kendi programı dödüştürmeden seyredemiyorum, kendi programı dönüştürüncede sesi çok ciddi bozuyor çok kötü oluyor.
buun la ilgili program bulan acaba konuya yazabilirmi?

Bizim ülkemizde önüne gelen telefoncu dükkanı açtığı için bu cahillikle bu kadar bilgilendirebiliyorlar malesef. Wifi bağlantısında da bir sorun yok yaklaşık bir yıldır bu modeli kullanıyorum. Ne wifi de ne de youtube da bir problem yasamadan kullandım. Ayrıca ürünle birlikte gelen samsung web browser flash destekliyor. Piyasadaki bir cok telefon desteklemese de hiç bir işlem yapmadan flash siteleri görüntüleyebiliyorsunuz. Fakat yine de cok kullanıslı bulmuyorum.