samsung 5650 Lindy

Sponsorlu Bağlantılar

kardu

Üye
    Konu Sahibi
samsung 5650 Lindy
arkadaşlar herkese merhaba. bende geçen gün samsung lindy aldım fakat netten tema, oyun yada widget yüklenebiliyormu bilmiyorum. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim... :hmmm

mertevin

Üye
kardeş benim de o tlf aynısından var ama bende arıom bulursam sana pm atarım

ugr88

Üye
Arkadaşlar ayrı konu açtım cvp. alamadım sizleri sorayım sizin açma-kapama tuşlarının ve müzik çalarrın ışıkları yanıyormu. Yoksa bunların hepsinde led mi yok?Çabuk bi cvp. verir seniiz sevinirim eğer sorunlu ise teli birebir değiştircem.

ahmetaytemur

Üye
mobile9 sitesinden oyun atabilirsiniz ve ya star modelinden atın

--------------- Ekleme ---------------

benm en büyük sorunum wifi :( ya şifresiz modemlere bağlanıorm ama ewdeki modem olmuyo şifre de doğru yazıorm ap die hata werio we youtube felanda açılmıyor

ugr88

Üye
mobile9 sitesinden oyun atabilirsiniz ve ya star modelinden atın

benm en büyük sorunum wifi :( ya koduz modemlere bağlanıorm ama ewdeki modem olmuyo şifre de doğru yazıorm ap die hata werio we youtube felanda açılmıyor

Arkadaşım iyi akşamlar. Senin telin tuş ışıkları yanıyor mu acaba? Yoksa bunlarda tuş ışıkları yokmu Okadar özellik koy 2 led koyma çok saçma olur bence...

yahu arkadaşlar 2 kelime bişey yazacaksınz... Evet fabrika çıkkışı yanıyor yada yanmıyor. yazık iki kelime yazmaya mı acizsiniz?????

ahmetaytemur

Üye
tuş ışıkları yanmıyor eksiklikleri o ve kamerada flash olmaması ve sensör uyumlu olmaması ama dün
wifi halletttm :)

arkadaşlar samsung star wifi ile bütün programlar oyunlar uyuyo her yerde dokunmatik oyunlar war sadece yapacağınız şey jar we 240 320 çözünürlüğü olmalıdır

ugr88

Üye
tuş ışıkları yanmıyor eksiklikleri o ve kamerada flash olmaması ve sensör uyumlu olmaması ama dün
wifi halletttm :)

arkadaşlar samsung star wifi ile bütün programlar oyunlar uyuyo her yerde dokunmatik oyunlar war sadece yapacağınız şey jar we 240 320 çözünürlüğü olmalıdır

Saol arkadaşım teşekkürler.

ahmetaytemur

Üye
bir şey değil ya zaten pek tuş yok mp3 için we açma kapama tabi lazım ama dokunmatik ekran olduğu için pek sorun olmuyo ekranın ışığından gözüküo zaten ya peki sizde youtubedan video izleniliyomu baya araştırdım yok opera mini yok bolt felan hepsi hikaye bi türlü video izliyemedm

ugr88

Üye
daha Cepten nete girmedim fakat izlendiğini duydum.

fake nick

Üye
bende de aynı telefon var bi telefoncuya sordum video izleyebilmek için flash player azım mıs nasıl indiririm dedim bu telefona uyumlu değil dedi sadece IPHONE ile izleyebiliomusuz :D

melih06628

melih06628

Üye
arkadaşlar herkese merhaba. bende geçen gün samsung lindy aldım fakat netten tema, oyun yada widget yüklenebiliyormu bilmiyorum. bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim... :hmmm

Evet. Oyun, Widget yükleyebilirsiniz. Widget yükleyebilmek için, Widget menüsünde ki (genel de altta olur.) O widget'ı ekran'a sürükleyin. Wi-fi veya şebeke interneti ile bağlanarak yeni widget'ler indirebilirsiniz. (Bu işlemleri yapmadan önce ayarlar'dan şebeke erişim noktasını tanımlayın!!)

ahmetaytemur

Üye
neden o zaman youtube koymuşlar telefona orj. de girmiyor ama dns ayarını değiştirdnde giriyo fakat video izlenmio türkiyede yasak olmasa belkide izlenilcek

ahmetaytemur

Üye
ya neden o zaman eklemişler youtube widgeti :D boşu boşunamı yani we telefonda sensör yok ya bilsem 5800 alırdım walla :((

xchatin

Üye
Ya Telefonu İlk Gördüğümde Çok Heycanlıydım Şimdi Acaip Sıkıldım .Çoğu Şey Eksik.Telefonda Flaş yok Odaklama Yok- Mp3 çoq az çikiyor. Telefon Muzik çalarken Acaip Yavaş oLuyor Kullanılmıyor Bu Telefona Bu İşlemci oLurmu Çok Yavaş Telefon.
Yoksa Bendemi Sorun War Telefon Muzişk Calarken Kullanılmıyor Çok yavaş

mob1881

mob1881

Üye
Telefon ile ilgili video çok can sıkıcı bunu halledebilen varmı ?
kendi programı dödüştürmeden seyredemiyorum, kendi programı dönüştürüncede sesi çok ciddi bozuyor çok kötü oluyor.
buun la ilgili program bulan acaba konuya yazabilirmi?

DangerOfMan

Üye
İşlemcisi çok yavaş haklısın ve samsung.com/tr de bu telefonla ilgili hiç birşey yok ne biçim iş yapıyorlar anlamadım ayrıca bu telefona bu özellikler az..
Tuşlarda da Işık Yok Wi-Fi sorunsuz çalışıyor :)

Telefon ile ilgili video çok can sıkıcı bunu halledebilen varmı ?
kendi programı dödüştürmeden seyredemiyorum, kendi programı dönüştürüncede sesi çok ciddi bozuyor çok kötü oluyor.
buun la ilgili program bulan acaba konuya yazabilirmi?

çok araştırdım ama kendi yazılımından başka hiç birşey dönüştürmüyor henüz ve dediğin gibi ses acayip bozuluyor :oke:

ahmetaytemur

Üye
o zaman niye youtube widget koymşlar ne adamlar daha tuş ışıkları yok we foto çekerken zoom yapılmıyor videoda oluyorda

cazim

Üye
Arkadaşlar bir türlü wifi bağlantı kuramadım.ap hatası veriyor.wifi şifreyi yazacak yere gelemiyorum.bu sorunla karşılaşıp çözen varsa yardımcı olsun lütfen...

manavgatside

Üye
youtube izleniyor fakat facebook izlenmior

knppx

Üye
youtube izlenebiliyor tabiki. Boşuna koymadılar o widgeti. Bu modelin yazlımını yapanlar onu akıl etmişlerdir:) Bizim ülkemizde önüne gelen telefoncu dükkanı açtığı için bu cahillikle bu kadar bilgilendirebiliyorlar malesef. Wifi bağlantısında da bir sorun yok yaklaşık bir yıldır bu modeli kullanıyorum. Ne wifi de ne de youtube da bir problem yasamadan kullandım. Ayrıca ürünle birlikte gelen samsung web browser flash destekliyor. Piyasadaki bir cok telefon desteklemese de hiç bir işlem yapmadan flash siteleri görüntüleyebiliyorsunuz. Fakat yine de cok kullanıslı bulmuyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt