Samsung 5620 Alabilirim Görüş ve Önerileriniz Lazım Acil lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pakk

pakk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 5620 Alabilirim Görüş ve Önerileriniz Lazım Acil lütfen
Samsung 5620 Kalitesi ve özellkleri bakamından yardım yada başka altarnatif önerebileceğiniz telefonlar?

jeshogh

jeshogh

Üye
samsung 5620 monte iyi bir telefon görünüş bakımındanda özellik bakımındanda..

sinan527

sinan527

Üye
bn hiç tavsiye etmiyorum hemen kafayı yiyor beyni karısıyor...:nono:
bnden soylemesi karar senin...:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben şiddetle tavsiye ediyorum herşey var telefonda çok cix bir tasarımı var kamerası gayet yeterli düzeyde çekiyor eline alıp bakman lazım dokunmatiği ise çok başarılı, pişman olmazsın ;)

free

free

Üye
Java teller kafayi yemez.nokialarla karistirmayalim.10 üzerinden 9 notu kamerada flaş olmadigindan kirdim.sakin wave veya symbian nokia alma. nokiada n8 waweda 8500 iyi tabi.Ama isletim sistemi dersen androidli al

pakk

pakk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende başta samsung 5253 almayı düşünüyodm ama almışken 3gside olsun diyorum pek işe yaramıyor ama şimdi kullandığım telefon u900 özellik bakımından ondan üstün olmasını istedim

memo36neden

Üye
şu an bu yazıyı monteden yazıyorum kafamda hep 5800 vardı ama ikisinide arkadaşlardan alarak kullanma fırsatım oldu 5800 ile inşaat yapılır one öle ya çok büyük ve kaba ama monte insana karizma katıyor zaten herkezde olan telefon suyu çıkar harika bi telefon dokumamiği sanki benimi okuyor nereye basacağımı sezip algılıyo ama diğeri nerdeyse basılı tutacan ki anlasın benden sana tavsiye estetik tasarım belki kızım 10 kere yere attı bişi olmadı benden sölemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt