Samsung 5233w yandaki tuş kilidi tuşu devreye girmiyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinan88k

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 5233w yandaki tuş kilidi tuşu devreye girmiyor...
Slmlar samsung 5233w cep telefonum un yandaki tuşları kitleme tuşu artık telefonumu kitlemiyor tuşta bir sorun yok çunku telefon otomatik kitlendikten sonra o tuşa basınca telefonun ışıkları yanıyor fakat kilidi o tustan acamıyorum ya da kitleyemiyorum, ışıkları yandıgına göre tus calısıyor fakat beyinde bir sorun var, telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm gene de düzelmedi garantiye göndermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

eurowision

eurowision

Üye
Telefonu kapat bataryayı çıkart, Sim kartını çıkart başka bir sim kart tak. Sonra telefonu aç, kilitleme tuşuna bas, sorun düzelir. Tuş çalıştıktan sonra sonra kendi hattını takıp sorunsuz kullanmaya devam edebilirsin. Bende de bir kaç ay önce 1 defa olmuştu. Sorunu böyle çözdüm :)

serefcan

Üye
kardeş olmuyo

sessiz_cocuk

Üye
Slmlar samsung 5233w cep telefonum un yandaki tuşları kitleme tuşu artık telefonumu kitlemiyor tuşta bir sorun yok çunku telefon otomatik kitlendikten sonra o tuşa basınca telefonun ışıkları yanıyor fakat kilidi o tustan acamıyorum ya da kitleyemiyorum, ışıkları yandıgına göre tus calısıyor fakat beyinde bir sorun var, telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm gene de düzelmedi garantiye göndermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

bence garantye gönder. gelmesi 1 hafta falan alır. tuş çalıtığına eminsen yazılımda da sorun olabilir. firmware atmak belki çözer ama daha once yapmadıysan deneme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt