Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung 3010 da java hatası geçersiz biçim yardım edin arkadaslar hıç bıse açamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Hadforever
Üye
Konu Sahibi
Samsung 3010 da java hatası geçersiz biçim yardım edin arkadaslar hıç bıse açamıyorum
arkadaslar bnm gt-3010s telim war bn eskıden oyun falan atıodum gayet guzel çalısıodu artık bıse oldu ne java uygulaması açsam '' JAVA HATASI GEÇERSİZ BİÇİM'' Bıktım ya
pureforce
Üye
*#6984125*# yaz Infernals a tıkla kod isticek *#9072641*# 6.Storage settingse tıkla orda 2.Update media database , 3.Update java DB bide 10.Create Ax Dat File bunları yükledikten sonra en altta seç var ona tıkla sonra çıkıp oyununu oyna
Hadforever
Üye
Konu Sahibi
Kardesim Çok saolda bn yanlsı ornel wermısım bk oyunu yukledikten sonra ''JAVA HATASI GEÇERSİZ BİLGİ diyor naapcam
RNA-nihat
Üye
aynı sorun bnde de var bakmadık site bırakmadım bu soruna çare bulamadım ltfn yardım 3 oyun kurdum sorna bu hatayı vermeye başladı sildim o oyunları tekrar kuruyumn dedim şu an hiç bir oyunu kurmuyr fabrika ayarlarına döndüm hafıza kartını sıfırladım ama nafile
sinanaydin
Üye
oyunun ismini değiştirdim oldu ama ondan sonrada geçersiz bilgi hatası veriyo ona bir çözüm bulamadım