Samsun'da Minibüste 51 Kilo Eroin Ele Geçti

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Samsun'da Minibüste 51 Kilo Eroin Ele Geçti


Samsun'da bir minibüste 51 kilo 679 gram eroin ele geçirildi. Sürücü 40 yaşındaki Feridun Y. gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Samsun ilinin uyuşturucu trafiğinde güzergah olarak kullanılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Samsin Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro elemanları bir ihbar üzerine sabaha karşı yol Feridun Y. yönetimindeki 34 DFE 679 plakalı minibüsü Tekkeköy İlçesi'nde durdurdu. Eğitimli köpek 'Ece' ile birlikte minibüste arama yapan polisler, torpido kısmına zulalanmış 100 paket halinde 51 kilo 679 gram eroin buldu.
Gözaltınac alınan minibüs sürücüsü, susma hakkını kullanarak ifade vermedi. Eroin'in ise Van'dan alınarak İstanbul'a götürüldüğü belirtildi.

Samsun polisinin başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Vali Hüseyin Aksoy, uyuşturunun bulunmasında eğitimli köpek 'Ece'nin büyük katkısı olduğunu belirterek, "Samsun ilinin uyuşturucu trafiğinde güzergah olarak kullanılmasına izin vermeyeceğiz" dedi. Daha sonra da Ece'yi sevdi.
Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen Feridun Y. ise tutuklandı. - Samsun
 


Üst Alt