Samsun’da Fıkralara Konu Olacak Apartman

Sponsorlu Bağlantılar

gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
Samsun’da Fıkralara Konu Olacak Apartman

İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi Hisar Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın altından sokak geçmesi, görenleri şaşkına çeviriyor. Yıllar önce belediyenin planladığı sokak üzerine iki bina yapıldı. Yıllardır çıkmaz sokak olarak kullanılan yol, bundan 8 yıl önce bir binanın yıkılması ve diğer binanın da altının açılması sonucunda yayaların kullanımına sunuldu. Sokak üzerinde evleri bulunan vatandaşlar ise sokakların açılmasıyla birlikte evlerine daha kestirmeden gidebilme fırsatı buldu. İlk kez apartmanın altından geçen vatandaşların dikkatini çeken sokakta oturan bazı vatandaşlar, verilen hizmet karşısında yetkililere teşekkür etti.


Yoldan geçenler memnun, apartman sakinleri şikayetçi

Yol geçen sokağın üstündeki ilk katta oturan apartman sakini, "Biz buradan memnun değiliz. Sokak tam benim evimin altından geçiyor. Çok soğuk oluyor. Doğal gaz ile ısınmaya çalışıyoruz. Doğal gaz faturası çok geliyor. Buraya bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Buranın esintisi hiç durmuyor. Cereyan olduğu gibi evimde. En çok mağdur olan benim. Sokağın üstünde evi olan benim. Burayı kullananlar mutlu ama biz mutlu değiliz" dedi.

"Herkesin dikkatini çekiyor, gören özellikle durup bakıyor"

Sokağı olumlu bulan yan apartmandaki bina sahipleri ise, "Sokağın geçtiği yerde, apartmanın altında bir bina vardı. Orası yıkılınca sokak açılmış oldu. Burası, gerçekten de birçok vatandaşın dikkatini çekiyor. Her geçen özellikle durup bakıyor. Bu şekilde bir yol olması görenleri şaşırtıyor"
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
Buradan birkaç kez geçmiştim. Garip bir his.
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve gonyalı
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Şikayetçi ev sahibi taşın kardeşim.
 
  • Şaşırdım
Tepkiler: gonyalı

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
745
Cevap
1
Görüntüleme
852
Cevap
0
Görüntüleme
518
Cevap
2
Görüntüleme
824
PALA.
Cevap
15
Görüntüleme
519
MAERKEK


Üst Alt