life_1981 Üye selcuk005' Alıntı: bu programı menü bölümüne taşıyamazmıyız oyunlardan Genişletmek için tıkla ... bennce de nasıl yaparız ???
selcuk005' Alıntı: bu programı menü bölümüne taşıyamazmıyız oyunlardan Genişletmek için tıkla ... bennce de nasıl yaparız ???
tohumluklu Üye arkadaşım ben indirdim ve yükledim lakin aktif edemiyorum. ben 6.5 versiyonunu yükledim bana bu konuda yardımcı olurmusun.
arkadaşım ben indirdim ve yükledim lakin aktif edemiyorum. ben 6.5 versiyonunu yükledim bana bu konuda yardımcı olurmusun.
tohumluklu Üye arkadaşım ben indirdim aktif etmek için kabul et bir türlü aktif olmuyor bu yüzden çalıştıramıyorum. yardım edermisiniz.
arkadaşım ben indirdim aktif etmek için kabul et bir türlü aktif olmuyor bu yüzden çalıştıramıyorum. yardım edermisiniz.
Skaptan Emekli Yönetici eko3850' Alıntı: ya opera filan nerden indiriliyo link filan gözükmüyor arkadaşlar yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... samsung apps üzerinden indirebilirsin markette mevcut
eko3850' Alıntı: ya opera filan nerden indiriliyo link filan gözükmüyor arkadaşlar yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... samsung apps üzerinden indirebilirsin markette mevcut