Samsun Monte Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

engnmn

Üye
    Konu Sahibi
Samsun Monte Yardım!!!
merhaba arkadaşlar
telefonun bi süre mesajlaştıktan sonra menüdeki mesaj tuşu çalışmıyor,mesaj gönderdiğimde gönderildi yazısı ekranda kalıyor gitmiyor ve telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor ne yapmalıyım sizce servise mi götürmeliyim??

by_izmirli_

by_izmirli_

Üye
Ben orjinalini bozmadığım halde aynı sorun bendede oluyo arada mesaj atarken gönderiliyor yazısı donuyo sonra telefon kendiliğinden kapanıp açılıyo.

engnmn

Üye
    Konu Sahibi
cevabın için teşşekürler ama servise götürsem daha iyi olmaz mı şimdi yüklerim daha kötü olabilir :) servise götürsem ne kadar sürer??

gkii

Üye
Bazı arkadaşlarınkini 2 saatte halletmişler bazıları telefonu almış 3 gün sonra vermiş ama firmwarede sorun çıkacağını sanmıyorum videosuda var zaten firmware orjinal, sorunsuz kurulumla(Hata olasılığı %2 bile yoktur) hiçbirşey olmaz ve telefonunuz en güncel sürüme yükseltilmiş olur ben telefonuma en az 50 kere yapmışımdır ve bunu yazarkende açtığım yeni konunun firmwaresini yüklüyorum ama orjinal değil bilginize :)
Ayrıca orjinal dememin nedeni bu telefonu yeni alanlara artık bu firmwareyle veriyorlar telefonu :)

berk327tr

Üye
arkadas hakli katiliyorum :) yukle jtl2 fwsini (arkadasin dedigi) ve ben de en az 50 kez fw deistirdim :) hic sorunum olmadi ama bazi telefonlarin donanimlari hatali oldugundan orjinali disindaki fwlerde kamera calismio tabi bu sorunu da eski fw yi yukleyerek halledebilirsin :) ama yeni fw yuklemeden once *#1234# yazarak fw ni ogren...

engnmn

Üye
    Konu Sahibi
neyse bakarım artık 1-2 günde yapabilirlerse veririm servise çok uzun sürecekse vermem senin verdiğin firmware i yüklerim :) yardımın için sağol...

archillus

Üye
arkadaşlar benim telefonumun versiyonu son versiyon olan SW VER s5620JTJL2 CSC VER S5620OJTJI1 olan yüklü ama bendede aynen bazen mesaj gönderiliyor yazısı ekranda kalıyor ata sıra telefon kendisine reset atıyo bazen kapanıp açılıyor açılırken pin kodunu tekrar giriyorum yani bide ekranda ol üst köşede mavi bir E yazısı varya o telefon açıldıktan kısa bir süre sonra gidiyor bu hataları gidermem lazım lütfen yardım edermisiniz ne yapmam gerek

archillus

Üye
güncell

TasteKiN

TasteKiN

Üye
telefonunuza bi hard reset çakın arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt