Samsun J7 Prime 64 gb

Sponsorlu Bağlantılar

elroth

Üye
    Konu Sahibi
Samsun J7 Prime 64 gb
Arkadaslar ben gecen ay 64 gb j7 prime aldim. telefon orijinal faturalı esnaftan aldım. ime hatası verdi gittim adama sorayım diye dükkan kapanmıs yok ortalarda. baska birisine goturdum. ime atarken telefonun yazılımını bozdu beceremedi bende aldim eve geldim internetten arastırdım ve yazılım yüklemenin yollarını öğrendim. sonra odin programı ile yazılım yükledim telefon acıldı problem cozuldu. fakat uygulamaları yuklerken farkettim ki 64 gb hafıza 16 gb yazıyo. telefon artık 16 gb ve ben bu isten hic birsey anlamadim nette arastirdim ama hic boyle bi baslık da gormedim. lutfen yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim.
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Öncelikle geçmiş olsun ve bilinmeyen insanlardan birşey almamak işte bu yüzden önemli tecrübe olmuş oldu. 64 GB gösterebilme durumu zannediyorum hafıza kartını sistem hafızası haline getirmiş olabilir.
 

elroth

Üye
    Konu Sahibi
ama aldigimda 64 gb dı ve test ettim icine film attim 24 gb falan utorrent kurdum film indirdim hafizasında sorun olmadi. telefoncu bozunca yazılımını ben şunu kurdum . G610FDXU1CRL2_G610FOLB1CRL1_XXV ( ) burdan indirdim en son sürüm. Odin ile kurdum ve telefon sorunsuz calisiyor sadece hafıza 64 gb den 16 ya dustu anlam veremiyorum. icinde hafıza kartı da yok bu arada. Sanirim kimsenin basina boyle bisi gelmemis.
 


Üst Alt