Samsun Gt-c 3303k Yardım Ederseniz Müteşekkir Olurum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wayt

Üye
    Konu Sahibi
Samsun Gt-c 3303k Yardım Ederseniz Müteşekkir Olurum
arkadaşlar merhaba ben çin malı telefonlardan sıkılıp samsung gtc 3303 k adlı bir telefon almıştım.taktir edersenizki çin malı telefonlarda en gıcık edici şey oyunları çalıştırmamasıdır.bende bu telefonu aldım.
javası var dediler.bu telefonun kutusunda sadece kulaklık ve şarj aleti vardı.ben micro sd ile müzik vb yüklüyorum.ama java bölümüne oyun atamıyorum.java bölümü var ama oraya ancak internetten indirince oluyor harici bluetoothla denedim olmadı.yani games die bi klasor yok ben oyunların atıldığı bölüme nasıl pcden yükleme yapabilirim şimdiden teşekkür ederim..:bye2::bye2::aha:

bayeren

Üye
la kardeş bende yüklemeyi deniom jad dosyası maksimum boyuttn büyük diyor anlamadım gitti

wayt

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben olayı çözdüm ama jar ile 500 kb den büyük olunca olmuyo 500 kbden küçük olacakmış

bugran

Üye
arkadaşım onla alakalı diil o limiti kırabiliyoruz

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
*#52828378# yazın OTA test bölümünde 500 yazan yeri 1000 veya 2000 yapın. böylece 500 kb yüksek Jar dosyalarını yükleyebilirsiniz.. Not : telefonu kapatıp açarsanız bu ayarı tekrar yapmanız gerekiyor.. Bunu yapsanızda yapmasanızda bazı Jar dosyalarında Java hatası diyor halbuki javanın hatası falan yok memory test ayarında 3200 yaparsanız bu sorunda kalkıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt