Samsun Gibi Olmasın

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Samsun Gibi Olmasın
Başkan Fikret Orman, önceki gün düzenlediği basın toplantısında 'Beşiktaş'ın mağdur olduğunu' ve sahaya girenler hakkında suç duyurusunda bulunup tazminat davası açacaklarını söylemişti. Orman'ın açıklamaları öncesi Beşiktaş yönetiminin bir araya geldiği, ''Suç duyurusu'' başta olmak üzere birçok karar aldığı ortaya çıktı. Olaylardan takımın olumsuz etkilenmesinden tedirginlik duyan yönetimin aldığı kararlar şöyle:

1- Yeni bir 'Samsun sendromu' yaşanmasına izin verilmeyecek. O sezon kaçan şampiyonluğu tamamlanamayan Samsunspor maçına bağlayan siyah-beyazlı yönetim, ne kulübün ne de camianın ikinci bir 'Samsun sendromu'nu kaldıramayacağını düşünüyor.

2- Takım olayların dışında tutulacak. Teknik ekip ve futbolcular bu konuda hiçbir açıklama yapmayacak. Hem Önder Özen, hem de Slaven Bilic, futbolcuların olayları unutup, işlerine odaklanmaları için çaba harcayacak.

3- Başkan Fikret Orman başta olmak üzere yöneticiler futbolcularla birebir görüşmeler yaparak, özgüvenlerini yitirmelerini engelleyecek.

4- Yönetim, tüm sorumluluğu üzerine alacak. Önümüzdeki hafta Antalya ile oynanacak maçın kazanılmasını, yaşananların krize dönüşmesini engelleyecek önemli bir faktör olarak gören Orman ve ekibi takıma, ''Siz saha sonuçlarına odaklanın, gerisini biz hallederiz'' mesajı verecek.

SAMSUN'DA NE OLMUŞTU?

Beş kırmızı kart çıkmıştı

2003-04 sezonunun 18. haftasında oynanan Beşiktaş- Samsunspor maçı çok gergin bir ortamda geçmiş, hakem Cem Papila siyah-beyazlı takımdan Zago, İbrahim, Ahmet Yıldırım, Pancu ve İlhan Mansız'ı kırmızı kartla cezalandırmıştı. Papila, Beşiktaş'ın 85. dakikada 6 kişi kalması üzerine kurallar gereği karşılaşmayı bitirmiş, skor da o sırada 4-1 önde olan Samsun'un lehine 4-0 tescil edilmişti. Beşiktaş 24 maçlık yenilmezlik unvanını yitirirken, geride kalan haftalarda 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi alarak şampiyonluğu kaçırmıştı.

Haber Kaynağı: Sabah
 


Üst Alt