Samsun Galaxy s2-Iphone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Samsun Galaxy s2-Iphone 5
Sizce hangisi samsung galaxy s2 de(8mp arka 2 mp ön,1 gb ram/rom,1 gb ghz çift çekirdekli,Android 3.bişey kullanılıyor,Android market ile dehşet oyunlar ve programlar ve birçok özellik var s2de)....Bence Apple Iphone5 haziranda çıkacakmış galiba bence çok bi farklılık yapmaz kamera megapikseli,incelik haricinde sizce hangisi???Aklıma takıldıda:allalla::oke::hmmm

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

AYNA

AYNA

Üye
iphone 5 çıkmadan birşey diyilemez bu konu hakkında..
bu arada galaxy s2 nin işlemci 1.2 ghz ye yükseltildi..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Evet güncelleme ile öle olucaktı:oke:

• Beğen
AYNA

AYNA

Üye
gübncellemeyle işlemciyi arttıramazsın donanımsaldır işlemci.telefon daha çıkmadığı için karar değiştirdi samsung ve işlemciyi 1.2ghz ye çıkarmaya karar verdi.yani 1ghz işlemciyle çıkmıcak telefon direk 1.2ghz ile üretilecek..

61semih

61semih

Üye
gs2 apple store dekı uygulamaların coğu ucretlıymıs yanlısım varsa duzeltın arkadaslar ama androıt te ucretsız daha cok var sanırım ornegın angry bırds androıt te ucretsız apple de ucretlı:ah

AYNA

AYNA

Üye
bence android iosdan daha iyi ne bilim hiç sevemedim ben iosu :D

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
App store da angry bird ücretsiz değilmi ipod a arkadaş ücretsiz indirdi galiba:hmmm:bilmm

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
valla iphone 5 ios kullancağı için çift çekirdek işlemciye ihtiyacı yok bence ama kamerası 8 mpix olucak sony genel müdürü ağzından kaçırdı

hoss

hoss

Üye
iphone cıksında o zaman tartısırız , şimdi özelliklerini görmeden birsey diyemem

tulkas

tulkas

Üye
İphone 5 çıkmadan bende birşey diyemeyiz ama Galaxy s2'yi geride bırakcağını düşünüyorum.

61semih

61semih

Üye
App store da angry bird ücretsiz değilmi ipod a arkadaş ücretsiz indirdi galiba:hmmm:bilmm

kısıtlı bır surelıgıne ucretsızdı.çogu oyun uygulama gibi ucretlı oda apple ye hayret edıyorum rakıplerı bukadar model cıkarırken onlar cıkarmıyor helal olsun bu cesareti musterılerden alıyorlarya gercı neyse yınede hhhhöt ister :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt