samsıng i8910 hd nin işletim sistemi ne.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

johnymu67

Üye
    Konu Sahibi
samsıng i8910 hd nin işletim sistemi ne.
arkadaşlar nokiada olduğu gibi bu telefondada symbian 0s9.1 gibi bişey yazarak program yada oyun bulabilirmiyiz.eğer bu mümkünse ne yazabiliriz.

haltie

haltie

Üye
Symbian S60 v5 olması lazım

ozzyyyy

Üye
Evet Symbian S60 v5. Eger alacaksan öneririm mukemmel bisey 3 gun once aldim elimden birakamiyorum.

tcan11

Üye
arkadaşım ilk çıktığında aldım. şiddetle öneririm. görüntü süper, ekran dokunuşu iphoneden sonra en iyisi

ercinaydin

ercinaydin

Üye
Şu anda kullandığınız cihaz anladığım kadarı ile Nokia . Samsung i8910HD ' dokunmatiktir. Ve ammoled teknolojisi ile donatıldığı için dokunmatik konusunda bastığınız yerden farklı bir yeri algılaması olanak dışıdır. Cihaz işletim sistemini sormanızdaki amaç oyun ve program amaçlı ise Samsung Fun Club'larda , Samsung Yetkili Satış Bayilerinde veya İnternet üzerinde çok sayıda bilgi paylaşımı olduğu için bu tip eğlence , iş , özel yaşam amaçlı isteklerinizde sıkıntı yaşamazsınız. Almayı düşündüğünüz cihaz ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz ;
* http://www.maxicep.com/teknoloji-haberleri/samsung-i8910-acme-192314.html
*
*
linklerinden daha detaylı ve açıklayıcı bilgilere ulaşabilirsiniz.

aksgln

Üye
Bu telefonu ben de daha yeni aldim super fakat oyunlari yukleyemiyorum. Yuklesem de kucuk cikiyor. ASlinda problemim yukleyecek oyun bulamiyorum tam bu telefon icin. Yardimci olursaniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt