Şampiyonluk Kupamız Galatasaraylılar Derneği'ndeydi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
Şampiyonluk Kupamız Galatasaraylılar Derneği'ndeydi


Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Profesyonel Futbol A Takımı’mızın kazandığı şampiyonluk kupasıyla Galatasaraylılar Derneği’ni ziyaret etti. Görev süresindeki ilk yılında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı olarak lig şampiyonluğunu kulübümüze kazanan Ünal Aysal, büyük coşkuyla karşılandığı Cemiyet’te bir konuşma yaparak üyelere seslendi.

Başkan Ünal Aysal, “14 Mayıs akşamı buraya gelerek sizlerle bir görüşme yapmıştım. Ve orada, hatırlarsanız, konuşmama, ‘dünya turuna bir adımla’ çıkılır diyerek alışılmış bir tabirle başlamıştım. O bir adımı geçtiğimiz iki gün içinde atmış olduk. Galatasaray, altı senelik susuzluğunu Fenerbahçe Stadı’nda ve Fenerbahçe çimlerinin üzerinde giderdi” sözleriyle konuşmasına başladı.

Ünal Aysal, ardından Galatasaray Spor Kulübü’nün sahip olduğu misyon üzerine, “Bir şeyi hiçbir zaman unutmayacağız. Galatasaray, kurallar ve kurumların beraber yaşadığı ve istikbale döşenmiş yolların tertemiz olduğu bir kulüptür. Bizim görevimiz, bu kurumu layık olduğu en yüksek yerlere götürebilmek, bunun için gereken her türlü hamleyi yapmaktır. Bize bu görevi verdiniz. Ve biz sizlere layık olabilmek için bize verilen süreler içinde, hatta ondan evvel hakkıyla yerine getireceğiz, emin olun” ifadelerini kullandı.

Konuşması alkışlarla kesilen Başkan Aysal, “Burada sizlerden bir ricam var. Bu birlik, beraberliğimizin ilelebet sürmesi için şu dayanışmayı, birliği, Galatasaray’ın kardeşliğini ve Galatasaray’ın gücünü lütfen hep beraber hissedelim, başkalarına da hissettirelim. O zaman göreceksin, buraya Galatasaray’ın bugüne kadar getirdiği bir sürü kupanın üstüne yüzlerce kupa gelebilecektir. Galatasaray, ne kadar büyük, ne kadar güçlü olduğunu nesiller boyu yalnız Türkiye’ye değil; tüm dünyaya duyurabilecektir” sözlerini kaydetti.

Başkan Aysal, daha sonra “Bugün buraya sizlere alıştığımız bir geleneği tekrarlamak üzere geldim. Kazanılan her kupanın ait olduğu yere, Cemiyet’imize getirilmesi için” dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, konuşmasını tamamlamasının ardından şampiyonluk kupasını Galatasaraylılar Derneği Başkanı Tevfik Bilge’ye teslim etti.

Tevfik Bilge ise Başkan Ünal Aysal’a bir plaket verdi.

Ünal Aysal, Tevfik Bilge ile aralarındaki diyalog sonrasında, üyelere seslenerek, “Başkan beni köşeye sıkıştırdı, çok ciddi bir söz istiyor. Ama en azından size şunun müjdesini verebilirim. Kuracağımız takım ve onun arkasına koyacağımız güç, istediğiniz kupayı alabilecek bir güç olacaktır. Unutmayalım ki, rekabet çok büyük. Bu rekabet içinde kaybolmamak için elimizden geleni yapacağız. Sizlere söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Ünal Aysal, konuşmasının ardından üyeler tarafından ayakta alkışlandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt