Şampiyonluk İçin Geldim-marcio Nobre

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Şampiyonluk İçin Geldim-marcio Nobre
Avrupa’nın birçok takımının transfer listesinde bulunan yeni transferimiz Marcio Nobre, Beşiktaş forması giydi ve ilk röportajını internet sitemize verdi. Brezilyalı golcümüz, “Büyük bir takıma Şampiyonluk yaşamak için geldim” dedi.
<div align="center"></div>
Nobre, Acıbadem Hastanesi&#8217;nde sağlık kontrolünden geçirildi. Yeni golcümüz daha sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri&#8217;ne giderek burada siyah-beyaz formamızı üzerine giydi. 18.05.2006 16:01

&#8220;Büyük bir takıma şampiyonluk yaşamak için geldim&#8221; diye söze başlayan Nobre, &#8220;Umarım oynayacağım güzel futbol ve atacağım gollerle beklentilere en iyi cevabı verip Beşiktaş&#8217;a faydalı olacağım. Türkiye&#8217;de bulunduğum süre içerisinde Beşiktaş&#8217;a karşı çok forma giydim ve her açıdan bu büyük kulübü çok iyi tanıyorum&#8221; dedi.

Marcio Nobre, özellikle vatandaşları Kleberson ve Bobo ile birlikte oynayacak olmasının kendisine büyük avantaj sağlayacağını vurgulayarak, şöyle konuştu: &#8220;Artık bu dakikadan sonra Kleberson ve Bobo ile birlikte Beşiktaş&#8217;ın başarısı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Önümüzdeki sezon Turkcell Süper Lig&#8217;de, UEFA Kupası&#8217;nda ve Türkiye Kupası&#8217;nda çok büyük hedefleri olan bir kulübe geldiğimin farkındayım. Yeni takım arkadaşlarımla çok iyi bir grup olup bu hedeflerimize ulaşacağımıza ve taraftarlarımıza büyük sevinç yaşatacağımıza inanıyorum.&#8221;

Nobre, Beşiktaşımız&#8217;ı tercih etmesindeki en büyük nedeninin Şampiyonluk iddiası olduğunu belirterek, &#8220;Hedefim Türk futbolseverlerinin bildiği Nobre&#8217;nin bugüne kadar gösterdiği performansının daha üzerine çıkıp, Beşiktaş&#8217;ın başarısı için katkıda bulunmaktır&#8221; diyerek sözlerini bitirdi.

jeacona

jeacona

Üye
açıkçası feneri şampiyon olmadı diye bıraktım demek istiyo bu adam

gknky

gknky

Üye
bence bjk bu sene harika olcak şampiyonda olur bence.nobrenin katkısı da olur diye düşünüyorum...

Shadowman07

Shadowman07

Üye
beşiktaşımız için hayırlısı..

gknky

gknky

Üye
bencede
güzel bi transfer oldu . ... .

G_Unit

G_Unit

Üye
<div class='quotetop'>(G&#41;&#045;&#40;OST &#064; May 22 2006, 12&#58;32 PM) [post=340139]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
beşiktaşımız için hayırlısı..
[/b][/quote]

bence de
zaten nobre yi beğeniodum ii oldu beşiktaşımıza katılması
nobre nobre nobre nobre marcio nobre teey teey teey

DaRKoRaNGe

Üye
beşiktaşımıza hayırlısı olsun iyi bir oyuncu aldık.dikkat edin nediyom aldık diyorum...(söylenti değil) beşiktaştan başka transfer yapanda yok hani...

Salihyet

Salihyet

Üye
bu transfer gerçekleşmeyede bilirdi çünkü rakabetin bu düzeyde olduğu ve kontrolden çıktığı bi ülkede malum ...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
en gicik oldugum topculardan diyebilirim
bjk&#39;ye hayirli olsun
sampiyonluk gormesi zor ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt