Şampiyonlar Ligi'nde Gol Atan İlk Kaleci; Sinan, Gol Attı, Liege Kurtuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Şampiyonlar Ligi'nde Gol Atan İlk Kaleci; Sinan, Gol Attı, Liege Kurtuldu
Temsilcimiz Sinan Bolat attığı bu golle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol atan ilk kaleci ünvanını alarak tarihe geçti.


Şampiyonar Ligi H Grubu son maçında temsilcimiz Sinan Bolat'ın kalesini koruduğu Belçika temsilcisi Standard Liege ile Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar karşı karşıya geldi.



Maurice Dyfrasne Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona ererken maçın 95. dakikasında Sinan'ın attığı gol takımına UEFA Avrupa Ligi kapasını açtı.

İlk yarının 41. dakikasında AZ Alkmaar, Jeremain Lens ise 1-0 öne geçti ve devre böyle sona erdi. Bu skorla Alkmaar yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecekti. İkinci yarıda Standard Liege seyircisinin desteğiyle gol bulmak için ataklarını sıklaştırsada bir türlü aradığı golü bulamadı. Tam maç böyle mi bitiyor derken sahneye kaleci Sinan Bolat çıktı. Standard Liege'nin 95. dakikada kazandığı serbest vuruşta ileri çıkan Sinan, ceza sahasına gelen topa adete bir forvet oyuncusu gibi yükselerek kafayı vurdu ve son dakikada takımına beraberliği getirdi. Sinan'ın attığı golle maç 1-1 sona ererken bu golle Standard Liege UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı başardı.

Bu beraberliğin ardından Standard Liege puanını 5'e yükseltti ve grubu üçüncü sırada tamalayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı. AZ Alkmaar ise puanını 4'e yükseltmesine rağmen son sırada kalarak Avrupa defterini böylece kapatmış oldu.

Temsilcimiz Sinan Bolat attığı bu golle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol atan ilk kaleci ünvanını alarak tarihe geçti.
 


arslansem

arslansem

Üye
Helal be Sinan ;)
 
pekerdem

pekerdem

Üye
daha yeni izledim duyunca sasırmıstım ama cidden o kafaya da o vurus yakısmıs helal sinan
 
SucX

SucX

Üye
Dün gece maç özetlerini izlerken gördüm gerçekten gurur duydum
Taraftarlar tarafından zaten çok seviliyormuş şimdi orada efsane olma yolunda :)
İlk kalecinin türk olmasıda ayrıca sevindirdi beni heleki sinan'ın sevinci görülmeye değerdi :)
 
arslansem

arslansem

Üye
Adam 100 metre koşusu yapıyor sanki golden sonra :ehe
 
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Damarlarındaki Asil Kanla , İmanla Vurmuş .. Helal Olsun :)
 
'Davut

'Davut

Üye
Süper bir gol ..Bir kaleciden böyle kafa mı olur çok düzgün bir nokta'ya attı ....
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Başlığa 18+ koymak gerekir, golden sonra zenci malum. :ehe
 
Love Prince

Love Prince

Üye
vay be helal olsun :)
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
helal olsun sinana..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt