Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şampiyonlar Ligi'nde B Grubundayız!
Sponsorlu Bağlantılar
ANIL
Admin
Konu Sahibi
Şampiyonlar Ligi'nde B Grubundayız!
Şampiyonlar Ligi'nde B Grubundayız.
Rakiplerimiz Real Madrid, Juventus ve Kobenhavn.
semihguney
Üye
çok zor grup
DiaBLoS
Admin
Geçen sene şampiyonlar liginin en kolay grubuna düşmüştü Galatasaray. Bu sene ise en zor gruba düştü diyebiliriz .
Ben bu defans hattıyla Galatasaray in gruptan cikacagina inanmıyorum .
Hayırlısı...
.Kerasus.
Üye
Çok zor bi grup. Çıkamazsak kimse bişey diyemez. Çıkarsakta havamızdan geçilmez.
Anıl Umut
Emekli Yönetici
B-F-H grupları çok sağlam.Süper maçlar bizleri bekliyor.
Galatasaray'a başarılar.İşleri çok zor.Fakat tüm takımlardan puan alabilecek güçte.
alaStar
Üye
bizim grup resmen ölüm grubu ama tabiki bizde buna göre futbol oynarız ,ama geçen seneden daha güzel bir şampiyolar ligi bekliyor bizi, izlemesi çok keyifli oynaması ise zor maçlar olacağını düşünüyorum fatih terimin dehası bu grupta ortaya çıkar gruptan 1 çıkarsak grup sonrası bayern ve barca dan biride birini elerse bize kupa yolu açılır :
Murat Alper
Moderator
ilk maç Real Madrid ile hem de tt arena da maç star tvde 17 eylül de intikam intikam
codblackops2
Üye
Ben galatasarayin grubu 3. Bitirip uefa avrupa ligine gidecegini düşünüyorum
Zor bir gruba düştüler.hayirlisi olsun
semihguney
Üye
en kötü ihtimalle Uefaya gider ülkemizin düşen prestijini kurtarırız! Türkiyeyı en ıyi şekilde temsil ederiz sonuçta türk futbolunun en ıyi takımıyiz değil mi !